duminică, februarie 5, 2023

„Un foarte mic grup din DSP Arad” ne-a trimis o SORCOVĂ

Pentru că, în ceea ce ne privește, perioada sărbătorilor este una mai temperată în ceea ce privește investigațiile și dezvăluirile, dar pentru că nu dorim a se înțelege că am renunțat la continuarea unor subiecte legate de „atmosfera” din cadrul DSP Arad (subiecte pe care le vom relua aplicat și detaliat), dăm curs unei scrisori primite de la un grup mic din cadrul DSP Arad concepută sub forma unui mesaj de Anul Nou… o sorcovă în alb-negru pentru toți „concetățenii, plătitori de biruri la cote maxime”.

Așadar, SORCOVA:
„Stimați
Concetățeni, plătitori de biruri la cote maxime dar serviciile deconcentratelor rezumându-se la minim-minimorum acum în Ajunul Noului an 2023!

Acum de sfârșit de an vă informăm despre starea „de nu se poate de mai bine” în grădina și așa de murdară a Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad dar nu numai, pentru că noi, cei din interiorul acestui sistem trebuie să asigurăm, necontenit, supravegherea cetățeanului acestei țări în domeniul Sănătății, atât de sofisticat și, mai ales, atât de ticăloșit care s-a produs în urma perioadei post decembriste la a cărui lovitură de stat, din păcate, am participat.

Apele la DSP s-au calmat datorită faptului că au venit Sfintele Sărbători 

și ne pregătim de noul An, care deja bate la porțile noastre, în suflete și cugetări, mai ales în ograda noastră. Toate-s bune și nimic la locul lor, la noi se „lucrează” la cote și mai minime ca de obicei, toată lumea este plecată pe la casele lor atât în municipiu cât și de la țară, fierbe necontenit o dorință arzătoare către cetățeanul de rând de a-l proteja (pe stimabilul plătitor de dări și biruri cât încape dar nu în bunul simț al trăirii de zi cu zi) de eventualele „Molii, Viruși, Vipuri, Bacterii colaterale! (că doar unii, acei mulți suntem DSP-ști consacrați, avem un singur Dumnezeu în persoana lui Cătană Constantin. Doamne, te rugăm, iartă-ne că am preluat numele tău la apostrofarea omului pentru care nu există cuvinte a-l caracteriza).

Stimați Concetățeni, noi cei care am rămas pe baricade suntem foarte „entuziasmați” dar și foarte puțini, dar tot ajungem pentru a putea face piept unei chiar fie ea Pandemie, acum la cumpăna dintre de ani!

Ne oprim aici, fiecare dintre noi pregătindu-ne pentru întâlnirea unui an cât mai bun, cât mai plin de speranță și lumină, năzuind că cineva își va stabili ca obiectiv pentru anul care vine să facă puțină ordine și în ograda noastră, a DSP Arad.

La mulți ani cu veselie și, cel mai important, cu SĂNĂTATE PE VECIE, vă dorim noi,

un foarte mic grup de la Direcția De Sănătate Publică!”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news