sâmbătă, mai 28, 2022

Un „fraier” s-a trezit cu cheful spart, amendat de polițiști și cu dosar penal. Nu, nu e vorba de Sergiu Bîlcea care și-a serbat ziua de naștere duminică, până târziu în noapte, la salonul Premiere cu zeci de invitați

Legile și interdicțiile sunt doar pentru „fraieri”, dovada fiind arădeanul de 66 de ani amendat de polițiștii atât de vigilenți încât s-au sesizat din oficiu, sâmbătă. Duminică, probabil, au fost extrem de obosiți pentru că altfel nu se poate explica cum de (deputatul) Sergiu Bîlcea și zecile de invitați au chefuit nestingheriți, cu mult după ora „stingerii” conform reglementărilor actuale, la salonul Premiere. Din partea poliției, pentru „dulăi, să trăiască la mulți ani”, pentru „căței” – dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Petrecere întreruptă, la final de săptămână

Polițiștii Biroului de Ordine Publică s-au sesizat din oficiu cu privire la o petrecere privată, care se desfășura, în noaptea de 30/31 octombrie 2021, într-un local de pe strada Mihail Kogălniceanu.
Organizatorul, un bărbat de 66 de ani, din Arad, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020, fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor.

Ultimele Știri

Related news