sâmbătă, mai 21, 2022

Un idiot amenița azi-noapte lumea cu un pistol de jucărie, pe „6 Vânători”. L-au potolit jandarmii

 

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al Inspectoratului Județean de Jandarmi informează că jandarmii arădeni au intervenit azi-noapte la un apel de urgență

În noaptea de 1/2 august a.c., în jurul orei 1.00, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, la dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad a fost solicitată intervenția unui echipaj în zona Calea 6 Vânători, la marginea municipiului Arad.

Ajunși de urgență la locul intervenției, jandarmii au depistat mai multe persoane care au reclamat faptul că au fost amenințate de către un bărbat, ce s-a folosit de un pistol airsoft. Bărbatul nu se afla la fața locului însă, în scurt timp, a sosit, fiind chemat de către una dintre persoanele prezente.

În fața jandarmilor, bărbatul a recunoscut cele întâmplate și a prezentat și arma utilizată.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news