miercuri, februarie 8, 2023

Un INCENDIU DEVASTATOR a distrus două case din Micălaca [FOTO / VIDEO]

 

Aproximativ la ora 22.30 a zilei de marți, 3 iulie, s-a semnalat un incendiu la o casă particulară din Micălaca pe strada Fluierului, din apropierea cimitirului. Flăcările au cuprins întreg imobilul. Până la ora 23.00 pompierii din cadru ISU Vasile Goldiș Arad au intervenit cu mai multe autospeciale și echipaje SMURD. Conform declarațiilor polițiștilor aflați la fața locului nu a fost nimeni în imobil – proprietarul casei de la care a izbucnit incendiul a reușind să iasă la timp din imobil. Focul s-a extins la cele două imobile aflate în imediata vecinătate, unul dintre ele fiind, de asemenea, total, focul afectând și un autoturism parcat în fața casei.

„A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad din cadrul ISU ARAD cu 3 autospeciale se stingere, 1 Autospeciala de lucru și salvare de la înălțimi, 1 Autospeciala SMURD, 1 Autospeciala grupa operativa, 3 ofițeri și 17 subofiteri.

În momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, generalizat la 2 case cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile.

S – a acționat pentru limitarea propagării și după 45 minute de intervenție s-a reușit localizarea incendiului fiind salvate construcțiile învecinate.

Incendiul a fost stins după doua ore de intervenție, cauza probabila fiind în curs de stabilire” – conform maiorului George Pleșca, purtătorul de cuvânt al  ISU Arad.

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.