ȘTIRI

Un italian de 43 de ani și o arădeancă de 22 au sărbătorit „Ziua Victoriei” urcându-se „praf” la volan… dar, ca-n toate filmele, i-a înfrânt poliția

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Au condus sub influența substanțelor psihoactive

Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat la data de 09 mai a.c., un italian de 43 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.79.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit în autoturism o țigară ce conținea o substanță verde cu miros înțepător și un pachet de foițe.

Italianul a fost testat cu aparatul Drugtest, iar în urma testării rezultatul a fost pozitiv pentru cocaină.

***

În noaptea de 09 mai a.c., polițiștii comunei Vladimirescu au depistat în trafic o arădeancă de 22 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.7.

Întrucât existau suspiciuni, aceasta a fost testată cu aparatul Drugtest iar în urma testării a reieșit pozitivă pentru THC-5.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost transportați la unități spitalicești pentru recolarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate.

​De asemenea, pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Biroul de presă al IPJ Arad

Foto (prelucrat): https://www.shookandstone.com/blog

Critic Arad, 10 mai 2021 5:26


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783