luni, februarie 6, 2023

Un „maestru” din Pâncota și „discipolul” lui din Secusigiu au furat TOATĂ MOTORINA pe care au găsit-o în rezervoare pe ruta Semlac – Șeitin – Peregu Mic – Peregu Mare: 650 de litri în două nopți

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

DOI BĂRBAȚI BĂNUIȚI DE FURT DE COMBUSTIBIL AU FOST REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI

Polițiștii Secției nr. 2 Rurale Arad împreună cu cei din cadrul poliției orașului Sântana au reținut doi bărbați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat / Bărbații sunt bănuiți de furtul a 650 de litri de combustibil.

În noaptea de 3/4 octombrie a.c., polițiștii orașului Sântana au depistat și oprit în trafic doi bărbați de 23 si 47 de ani, din Secusigiu și Pâncota, în timp ce transport au cu un autoturism, în mai multe recipiente din plastic, 415 litri de combustibil (motorină). În urma solicitării polițiștilor de a le înmâna documentele care atestă proveniența combustibilului, cei doi nu au putut justifica proveniența acestuia.

Din cercetările efectuate de polițiștii din Sântana împreună cu cei ai Secției nr.2 Rurale Arad, s-a constatat că cei în cauză sunt bănuiți de comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, comise în nopțile de 18/19 și 24/25 septembrie, pe raza localităților Semlac, Șeitin, Peregu Mic și Peregu Mare. În fapt, cei doi, ar fi sustras din rezervoarele mai multor camioane si autobuze, aproximativ 650 de litri de combustibil.

În baza probatoriului administrat, s-a dispus reținerea pe bază de ordonanță a celor în cauză, pentru 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Arad.

În cursul acestei zile, cei bănuiți de comiterea furturilor urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

OFIȚER DE PRESĂ, Inspector principal de poliție Lorena RADU

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news