marți, decembrie 6, 2022

Un muncitor care lucra la o exploatare forestieră de pe raza comunei Bârzava a murit strivit de un copac. ITM a deschis o anchetă

 

Pe data de 29.11.2017, pe raza comunei Birzava, a avut loc un accident de muncă în urma căruia si-a pierdut viata un bărbat în vârstă de 59 de ani. La momentul decesului, acesta lucra pe una dintre exploatatiile forestiere aparținând S.C. Papillon Vert Maison S.R.L. – societate înregistrată în satul Căpruța.

Bărbatul a murit în cursul zilei de miercuri, într-o pădure din comuna arădeană Bârzava, după ce a fost strivit de un copac. Moartea bărbatului a fost una violentă, copacul care a căzut peste el omorându-l pe loc.

Conform informațiilor primite de la colegi de-ai muncitorului, victima era din judeţul Harghita. Cercetările la faţa locului, autopsia, formalitățile şi tranportul celui decedat către casă desfășurându-se… suspect de rapid.

Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad a deschis o anchetă în acest caz.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news