Un muncitor de 51 de ani, angajat cu forme legale cel puțin suspecte, a murit în condiții înfiorătoare la Balastiera de la Bocsig

 

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Bocsig – Cartier, și-a pierdut azi viața în urma unui accident înfiorător. În jurul orei 10.15, T.M. și-a prins capul în banda de sortare a pietrișului, fiind, practic, strivit de banda utilajului.  Cazul este deja în atenția Poliției pentru că există informații potrivit cărora era omul lucra fără forme legale, nefiind autorizat pentru a efectua asemenea lucrări. Omul era căsătorit, avea un băiat în vârstă de 20 de ani și a decedat imediat ce elicopterul SMURD a aterizat la fața locului.

„Este vorba despre un angajat, un bărbat de 51 de ani, care și-a prins capul în banda de sortare. Poliția a ajuns prima la locul incidentului și l-au scos de sub bandă. A fost trimis un echipaj al ambulanței din Sebiș care a început manevrele de resuscitare. La sosirea elicopterului SMURD, victima a decedat. Acesta a suferit un traumatism cranian sever. Din păcate, leziunile pe care victima le-a suferit sunt incompatibile cu viața”, a declarat, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Astăzi, în jurul orei 10:15, la o balastieră din zona Ineului – mai exact în apropierea localităţii Bocsig – aparţinând unei societăţi comerciale din Arad, un angajat al societăţii (T.M.), în vârstă de 51 de ani, a fost prins de banda transportoare de pietriş, fiind omorât pe loc. Inspectorii de muncă s-au deplasat la faţa locului, în vederea cercetării cauzelor care au stat la baza producerii evenimentului”, a declarat Ecaterina Isac, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad.

Conform surselor noastre, Marius Cosma, administratorul SC TREDECO HOLDING SRL și al balastierei ar fi declarat inspectorilor de la Inspecția Muncii că „angajatul se afla în prima zi de lucru” – pentru că nu putea prezenta Contractul de muncă al angajatului… declarație care mai rău îl „înfundă”.

Serviciul Județean de Medicină Legală va prelua cadavrul pentru efectuarea necropsiei.

Informație colaterală

TREDECO HOLDING, printre alte afaceri, a avut si deszăpezirea pe autostrăzile din judeţul Arad in baza unui contract în valoare de aproape 2,3 milioane lei plus TVA. Contractul este valabil până pe data 31 martie 2017.

Foto: M.B. pentru arq.ro (crop)

Facebook Comments Box

2 Comentarii

  1. marius cosma????????????? un gunoi,un oprtunist,un caracter jegos………….. patronul lui,un nemernic,care se crede interlop. 2 gunoaie……………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy