INVESTIGATII

Un nou caz de CORUPȚIE CRIMINALĂ la Spitalul Județean Arad: o infirmieră de 37 de ani a suferit un Accident Vascular Cerebral duminică, în timp ce se afla și la SERVICIU, și în CONCEDIU MEDICAL… „pe barba asistentei-șef de la CHIRURGIE”

 

Seria ororilor de la Spitalul Județean Arad funcționează ca un ceas perpetuum-mobile acționat de corupția din interior: nu se oprește decât dacă-l distrugi. Încerci să iei o „pauză informațională” de la acest subiect… să nu mai asculți ceasul ăla criminal care-ți toacă neuronii… să te concentrezi pe „subiecte mai pozitive” după ce te-ai umplut de mocirlă politică și infecții nosocomiale ce se dezvoltă, deja, în obsesie… însă n-ai cum – apare BREKING NEWS-ul… care dezvoltă un nou NEWS ALERT… și tot așa.
Citim despre cel mai recent caz de CORUPȚIE CRIMINALĂ la Spitalul Județean Arad… și ziceți-ne, după lecturare, dacă se poate imagina ceva mai CRIMINAL decât ce se întâmplă, chiar la momentul la care discutăm, la Spitalul Județean Arad: o infirmieră de la CHIRURGIE a făcut Accident Vascular Cerebral în ziua de CONCEDIU MEDICAL, chemată la serviciu prin șantaj de asistenta-șefă „de aia”: pentru că un grup de dobitoci conduc sănătatea publică.

E vineri, 13 septembrie, 2019, iar infirmiera Valentina Fluțar (foto stânga – mamă a doi copii)

de pe Secția „Chirurgie 2” a Spitalului Județean Arad  (din incinta fostului „Municipal”) se simte rău. „Ghinion!” (cum ar explica astrologii, președinții și zdrențele), „din cauză că infirmierele și alți câțiva care muncesc în spitalul ăsta, care nu sunt dați afară de Stoian și ai lui, fug de spaimă care cum apucă” (cum se discută „înlăuntru” și precum în articolul asociat acestuia) sau din cauză că dați pe ele ca pe hoții de cai, ca să vă faceți voi timp și bani pentru partid (cum am explica noi) – dar ideea e că se simte foarte rău!
O duc colegele – că ea nici nu se putea ține pe picioare – la Neurologie, iar doctorița Cetean, când o vede și, mai ales, după ce o consultă, îi eliberează pe loc un Concediu Medical pe un termen de 9 zile (până în 22 septembrie) – în asemenea hal arătând infirmiera.

Acest CONCEDIU MEDICAL:

Abia putându-se mișca, amețită și palidă, se duce cu actul ăsta și cu capul învârtindu-i-se doamna Valentina, umilă ca iobagul lui Coșbuc,  la șefa ei directă, Dana Dolga (foto dreapta)- responsabilă cu sarcinile de partid pe Secția 1 Chirurgie a Spitalului Județean Arad (ca-n tezele lui Jdanov sună asta), responsabilă cu dorințele ascunse ale metresei-șef, dr. (cred că emerit) Carmen Neamțu și responsabilă  cu OK-ul peste medicul neurolog vezi bine – pe scurt: asistenta-șefă! 

Când te cheamă Dana Dolga, te piși pe Legislația Muncii sau cum?!…

Asta, în „marea ei mărinimie”, uitându-se la ea cu un „hai, fatooo, că te faci bine după o noapte de somn… nu te mai văita, că vă știu io pe astea!”, își dă OK-ul pentru 10% din diagnostic și perioada de concediu și decide: „duminică vii la lucru – că n-am oameni… nu mă interesează concediul tău… toți ni-s obosiți! Ți-l iei ulterior!”
Câte articole din Legea nr. 346/2002 privind asigurarea pentru accidente de muncă și boli profesionale a încălcat doamna Dolga luând o asemenea decizie? Aproape pe toate.

Iar de aici încolo ieșim din „civil” și intrăm pe „penal”!

Infirmiera Valentina Fluțar a venit duminică, 15 septembrie, la lucru. Și a lucrat cât i-a mai dus creierul… puțin după orele dimineții: a făcut Accident Vascular Cerebral de tip ischemic, prăbușindu-se, pur și simplu, în salonul 5 al secției la care lucrează… ca urmare a diagnosticului.
Actualmente se află internată cu pareză  dreapta pe Secția Neurologie, într-o „rezervă”, iar starea sa, conform unor surse apropiate pacientei, nu este deloc bună: „are febră, transpiră și este foarte agitată”

„Doamna Dolga”, în schimb, n-are nimic. Conform altor surse din „Județean”, ieri, „la ora 13.00, s-a dus la infirmiera Valentina Fluțar în rezervă și, fără a fi nimeni cu ele în salon, a pus-o să semneze ceva… pacienta nu știe ce a semnat… ne-a zis după aceea!”…așa… ca să n-aibă nimic nici după.
Ăsta nu ar fi mare bai: avem noi – bai e că starea infimierei e gravă!

Articol asociat: 

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…

 

 

Lucian Valeriu, 17 septembrie 2019 9:35

vali-flutardana_dolgaconcediu_medical