Front 7 ȘTIRI

Un pescar nu și-a asigurat mașina și aceasta a alunecat în balta de la Ghioroc. De la asta s-a ajuns la „se pare că cele două persoane din autoturism au abandonat mașina și au fugit”… deși n-a fugit nimeni!

 

Azi-noapte, puțin după ora 20.00, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Arad a transmis următorul mesaj însoțit de fotografiile din galeria atașată: „Detașamentul de pompieri Arad intervine cu autospecială descarcerare grea, SMURD Vladimirescu, o barcă și o autospecială de teren la Ghioroc pentru scoaterea unui autoturism din lac. Solicitarea de ajutor a venit din partea unui coleg de la poliție care a văzut mașina. În mașină nu se află nici o persoană. Din primele informații se pare că cele două persoane din autoturism au abandonat mașina și au fugit”.” – este declarația responsabililor cu presa de la ISU Arad.

După scoaterea mașinii din lac (vezi video), lucrătorii ISU Arad au concluzionat că „În autoturism nu a fost găsită nici o persoană.”

„Săpând” puțin în această aparent misterioasă știre (curioși fiind CINE-S ĂIA DOI?… Dacă-s ceva urmăriți general fugăriți de poliție? Dacă-s doi bezmetici care fug cu coronavirușii după ei?), am reușit să aflăm că cei de la ISU… s-au grăbit în a număra oamenii lipsă din mașina căzută-n baltă – un Renault din 2005 – și nu ne dăm seama cum de le-a ieșit doi, întrucât, conform informațiilor noastre (primite de foarte aproape de „miezul faptei”), „posesorul mașinii s-a prezentat dimineață la poliție și a declarat că a lăsat-o cu frâna de mână netrasă… sau a alunecat… în niciun caz nu discutăm despre două persoane care au fugit”.

În contextul dat… chiar ne bucurăm că sunat spre a ne dumeri asupra nocturnei enigme… altfel cine știe ce interpretări ar putea fi născut un titlu gen „Două persoane sunt căutate după ce și-au abandonat mașina în Lacul Ghioroc și au fugit!” și ne-am fi trezit amendați pentru fake-news.

 

 

 

Critic Arad, 19 martie 2020 12:12

D09DB86C-D9A6-41A9-8902-BD1FC6A296DA4E77077F-49ED-4402-8CE3-F6CB79024C1C