miercuri, februarie 8, 2023

Un sexagenar a murit într-o casă din Centrul Vechi, după ce proprietarul a aprins focul cu un „combustibil ușor inflamabil”

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în această noapte, în urma unui incendiu izbucnit la o locuință situată la demisolul unei clădiri din municipiul Arad, Strada Alexandru Gavra.

Alarma s-a dat în jurul orei 23:45

iar la locul evenimentului au fost alocate echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură.

Victima a fost găsită decedată în locuința.

Restul persoanelor aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit și baia, pe o suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați.
Cauza probabilă de producere a incendiului

a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanțe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului. In speță, proprietarul a folosit combustibil ușor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă.

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news