Un șofer de 50 de ani din Chișineu-Criș a murit după ce a intrat frontal, pe contrasens, într-un TIR

0

O tentativă de depășire sau o alunecare a roților unui Volkswagen Polo (care trebuia casat demult) – nu s-a dat încă publicității cauza exactă a accidentului – a dus la moartea unui  „șofer cutezător”, după ce autoturismul pe care-l conducea s-a izbit frontal de un TIR Volvo, chiar în dreptul fabricii HAI.

„Pe DN 79A, la ieșirea din orașul Chișineu-Criș, spre Vărșand, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren.
Șoferul autoturismului a decedat.”– a anunțat IPJ Arad sâmbătă, 17 decembrie, în jurul orei 16.30.

(foto – amator, via sursa citată)

[COMUNICAT IPJ Arad]

În ziua de 17 Decembrie a.c., în jurul orei 16,10, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un eveniment rutier.

Pe D.N. 79/a, un bărbat de 50 de ani, din Chisineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism dinspre Chișineu-Criș spre Socodor, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autotren staționat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului.

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă.