ȘTIRI

Un tânăr din Lipova a furat motoscuterul vecinului, l-a condus până-n Conop și l-a lăsat acolo. Acum va fi judecat pentru furt și conducere fără permis

 

[COMUNICAT DE PRESĂ] POLIȚIȘTII ORAȘULUI LIPOVA AU REȚINUT UN TÂNĂR PENTRU FURT CALIFICAT ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

Polițiștii orașului Lipova au identificat un tânăr bănuit de furtul unui moped și conducerea lui fără a deține permis de conducere. Tânărul a fost reținut de polițiști, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

În dimineața zilei de 19 februarie a.c., polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre comiterea furtului unui motoscuter, de către persoane necunoscute.

La data mai sus menționată, persoana vătămată, un bărbat de 44 de ani din Lipova, i-a sesizat pe polițiști despre faptul că în noaptea de 18/19 februarie a.c., i-ar fi fost sustras un moped de tip motoscuter, care se afla parcat în dreptul imobilului în care acesta domiciliază.

În urma cercetărilor efectuate, în mai puțin de o zi, polițiștii au reușit identificarea și depistarea celui bănuit de comiterea furtului, în persoana unui tânăr de 23 de ani, tot din Lipova.

În fapt, tânărul ar fi sustras mopedul neasigurat din fața imobilului, pe care l-ar fi condus până-n în Conop, lăsându-l apoi în curtea unui imobil din aceeași localitate.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere.

În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui moped fără a deține permis de conducere.

Critic Arad, 21 februarie 2018 11:32

lipova3-2lipova2-2lipova1-1