ȘTIRI

Un tip de 32 de ani din Pecica și-a pierdut salariul la PĂCĂNELE, după care s-a dus acasă, a luat un TOPOR și… le-a arătat CINE-I ȘEFUL!

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Duminică, 14 Iulie, a.c., în jurul orei 14.30, jandarmii din orașul Pecica au fost sesizați, de către un angajat al unei societăți comerciale din localitate, despre faptul că un bărbat a distrus cu un topor un aparat destinat jocurilor de noroc.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupei de Jandarmi Supraveghere și Intervenție Pecica, a ajuns de urgență la adresa indicată unde, l- a depistat pe bărbatul reclamat. Acesta avea încă  toporul în mână și era  sprijinit de peretele societății comerciale.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că, bărbatul de 32 de ani din Pecica, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a jucat la aparate unde a cheltuit 800 de lei, și dându-și seama că nu-și va mai recupera banii, a plecat acasă, iar după câteva minute s-a întors înarmat cu un topor și a început sa lovească aparatul la care a jucat și a pierdut suma de bani.

Pentru fapta sa, jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

 

Compartimentul de presă al Inspetoratului Județean de Jandarmi arad Arad

 

Articol asociat:

 

AȘA TE LAȘI! Ia EXEMPLU de la doi dependenți din Nădlac, care au DISTRUS, în două zile consecutive, PĂCĂNELELE care le-au mâncat viața

Critic Arad, 15 iulie 2019 8:04

unnamed-1unnamed