sâmbătă, octombrie 8, 2022

Urlă politica-n noi… dar ȘOBOLANII s-au făcut cât iepurii și se zbenguie pe CENTRUL ARADULUI!

 

Nu, nu e o filmare efectuată imediat după bombardamentele din 1944, iar rozătoarele pe care le vedeți nu sunt „veverițe de Central Park” sau iepuri scăpați vii de la Paști! Scena e filmată în această după-amiază toridă de 11 august în plin centru al Aradului – vizavi de cofetăria „Libelula”… „în stația de tramvai cu buda” -, în vreme ce toți ne dăm de ceasul morții ca să „salvăm democrația” și ne consumăm energia ca să ne batem cu jandarmii.

Scuzați comparația… dar mult mai mulți oameni ajung în spital după ce le sunt invadate subsolurile de șobolani (acum, iată, și spațiul verde) decât din cauza „abuzului în serviciu fixat la un anumit cuantum” ori ale „perlelor de agramatism ale Vioricăi Dăncilă” – iar de bun simț (să știți că și Platon însuși ar fi fost de acord cu această aserțiune) ar fi să ieșim în stradă să ne curățăm, naibii, orașul de mizerie, de aurolaci agresivi, de șobolani… și după aia să ne dăm „experți în politică”!

Poate cei din diaspora, în vacanța lor politică… dacă-și fac timp… ar fi minunat să ne explice și nouă cum se face la Stuttgart, la Barcelona sau la Dublin… minunat ar fi!

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Ce legatura are asta cu politica si de ce trebuie sa ,,iesim” in strada sa facem curat? Vezi hotararile Primariei pentru delegarea serviciului de dezinsectie/deratizare si obligatiile ce revin.
    Problema e ca , pe langa faptul ca nu se respecta nici macar cerintele minime si mai grav e ca nu se iau masuri inpotriva celor care nu respecta.
    De aici se trag toate …nimeni nu raspunde pt nimic si daca se intampla ceva, se astupa repede pana la urmatoarea data.. Unde e DSP? Sobolanii reprezinta risc major pentru sanatatea publica iar ei trebuiau sa vina cu sanctiuni in acest caz.
    vezi link: http://www.primariaarad.ro/files/hotariri/h8400.pdf
    Mai lasati naibii politica si trageti la raspundere pe cine trebuie tras in fiecare caz in parte ca poate se mai rezolva cate ceva macar la nivel local.

Comentariile sunt închise.