sâmbătă, aprilie 1, 2023

USR Arad a închiriat Teatrul de Stat „Ioan Slavici” pentru a-i alege pe fruntașii partidului [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

A avut loc Conferința Județeană a USR Arad

Sâmbătă, 31.08.2019, a avut loc Conferința Județeană a USR Arad, în cadrul căreia au fost aleși președintele filialei, precum și membrii organelor de conducere și control. Au participat delegați din Municipiul Arad și din toate filialele locale, conform algoritmului de desemnare prevăzut de statutul USR.

USR Arad a crescut frumos în cei trei ani care au trecut de la înființare, de la echipa de 14 fondatori care au susținut campania pentru alegerile parlamentare din 2016, la zecile de filiale și sutele de membri de astăzi, ai căror delegați au umplut sala mare a teatrului de stat „Ioan Slavici”.

Discursurile candidaților au arătat o echipă inimoasă, o echipă alcătuită din profesioniști implicați în diverse domenii de activitate, majoritatea lor din mediul privat, oameni care au hotărât să se implice și să salveze cu adevărat România. Cu toții sunt deciși să schimbe în bine fața comunităților lor, începând cu alegerile locale din iunie 2020.

În urma votului, președinte al filialei județene a USR Arad a fost ales Vlad Botoș,

cel care a condus filiala și până acum, obținând rezultate remarcabile: aproape 50 de filiale locale și aproape 1.000 de membri, scoruri de aproape trei ori mai mari la ultimele alegeri față de precedentele și un europarlamentar pentru județul Arad.

Componența noului Birou Județean al USR Arad este: Adrian Wiener, Sergiu Cosmin Vlad, Răzvan Anghel, Vasile Cătană, Ion Stan, Flavius Dumitraș, Daniela Săbău, Cătălin Mihalache, Samuel Luca, Alina Ioana Pop, Florin Stana, Daniel Țole, Ioan Chifa, Mihaela Gărdău, Ovidiu Toma, Luminița Sârbu, Artur Brădean, Alexandru Chereș, Maria Carmen Faur, Bogdan Postăveanu, primii opt având funcția de vicepreședinți.

Componența Comisiei de Arbitraj este: Cornelia Georgeta Chifa, Codrin Dacian Vlad, Dorin Ioan Rus Mițco, Robert Tiberiu Babenco, Ion Roman. Comisia de cenzori va avea următoarea componență: Ramona Morjan, Monica Ileana Stanciu, Emanuela Ioana Chelm.

Biroul de presă al USR Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news