CAMPANII

USR Arad – în opoziţie cu toată lumea

 

Sergiu Vlad – preşedinte al USR Arad –  a afirmat în cadrul unei conferinţe de presă de analiză a rezultatelor alegerilor parlamentare că, la nivel local, partidul pe care îl reprezintă va face opoziţie atât faţă de PNL, cât şi de PSD, atât timp cât cele două partide vor lucra împotriva cetăţenilor Aradului.

În cadrul aceleaşi întâlniri, Vlad Botoş-vicepreşedinte al USR Arad- a completat că este mulţumit de scorul înregistrat de partid în judeţul Arad (7,5% la Senat şi 7,08% la Camera Deputaţilor), punctând pe faptul că a obţinut un scor electoral cu mult mai mare la municipiu (peste 13%) decât la judeţ (între 3 şi 4%), datorită resurselor limitate de care a dispus partidul pentru campania electorală.

Botoş a dat publicităţii suma care a fost cheltuită în campanie: circa 40.000 de lei (4 lei / vot) – bani cu care s-au achitat absolut toate cheltuielile aferente, partidul neavînd în prezent absolut nici o datorie. Vicepreşedintele Adrian Wiener a spus că speră ca USR să obţină la Arad cel puţin un mandat  de deputat şi că partidul să fie considerat a treia cale!

 

 

Bruno Biringer, 14 decembrie 2016 2:14