UTA a debutat ezitant pe propriul teren. Grahovac a salvat echipa

 

UTA  –  Metaloglobus București 0 – 0

Primul meci în fața propriilor suporteri în noua stagiune de campionat a adus un semieșec pentru elevii lui Mihalcea în confruntarea cu o echipă nou promovată în liga secundă. Bucureștenii nu au închis jocul și au dat o replică neașteptat de bună, au înregistrat primele ocazii ale meciului, Branko Grahovac având două intervenții salvatoare, replica arădenilor venind pe final de primă repriză prin sclipirile lui Strătilă sau șutul lui Cârstocea respins de fundaș, portarul evitând autogolul. Adili a tras și el pe colțul lung la o palmă de bară în minutul 45.
Debutul părții secunde a adus tot o ocazie a lui Adili dar, în replică, Robu îl remarcă pe Grahovac. Puține faze de poarta, jocul s-a mai amânat pe ultimele 20 de minute. În minutul 73, Roman nu a deviat, a plasat centrarea lui Stahl și portarul a reținut fără probleme. În chiar minutele de prelungiri Grahovac a respins miraculos în fața lui Ghenovici, iar Marian Ion a tras peste poartă din careu.

UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Asani, Cârstocea – Strătilă, Jorza, Stahl – Curtuiuș.
Au mai evoluat: Buleică, Prună, Roman.
Antrenor: Adrian Mihalcea.

Metaloglobus: R. Geantă – A. Roman, Fl. Iordache, Caramalău, A. Sava – A. Popa, Ghenovici – Şt. Stîngă, Şt. Niculae, Robu – Bilciurescu.
Au mai evoluat: Negotei, Răileanu, Marian Ion.
Antrenor: Bogdan Vintilă.

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) – Ovidiu Arusoaiei (Piatra Neamț), Jozsef Peter (Sfântu Gheorghe). Rezervă: Vladimir Nagy (Aiud)

Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara) și Viorel Lolea (Reșița).

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy