miercuri, martie 29, 2023

UTA a fost peste Turris, dar a fost egalată după ce, dintr-o eroare copilărească, a rămas în inferioritate numerică

 

Turris – UTA 1 – 1 (0 – 0)

UTA a revenit în campionat după aproape trei săptămâni de la ultimul joc oficial. Azi în prima rundă intermediară din acest tur de campionat, arădenii s-a deplasat pe terenul echipei de pe locul secund Turris Turnu Măgurele. Elevii lui Balint au început bine jocul, dar treptat au cedat inițiativa, se poate spune că au resimțit lipsa jocurilor oficiale în această perioadă. Se cunoștea deja faptul că Rapid a învins Petrolul, iar acest lucru a contat. A fost o primă repriză fără multe ocazii. Chiar și în aceste condiții, UTA a ratat la jumătatea primei reprize singura mare ocazie a primei părți prin Buhăcianu scăpat singur cu portarul.

La zece minute după pauză, UTA a deschis scorul cu largul concurs a portarului gazdă. Din minutul 65, Andrei Rus și-a lăsat echipa în inferioritate după un atac întârziat asupra lui Radu. Laszlo Balint a fost nevoit să facă câteva schimbări tactice. Chiar și în superioritate numerică gazdele nu și-au creat ocazii de gol, cu excepția unei centrări bune în minutul 73 ce nu a putut fi deviată de Bud. Golul egalizator nu a fost anunțat de nimic. După golul egalizator, teleormănenii au avut câteva centrări periculoase rezolvate de apărarea arădeană. Această remiză păstrează distanța dinte cele două combatante.  De mâine gândul arădenilor se îndreaptă spre meciul de duminică cu Poli

Așa s-a marcat:

Minutul 54: Andrei rus a centrat de pe drapta, portarul I. Rus a ieșit pe sub minge și Cipri Rus a reluat cu capul, 0 – 1.

Minutul 77; Haită a pasat inteligent pentru Jugănaru, acesta a centrat Negruț sa catapultat în fața mingii reluând din cădere înaintea portarului Iacob, 1 – 1.

Turris: I. Rus – Buleică, Ispas, Ct. Pîrvulescu, Fl. Mitrea – Savin, Sil. Pană – Ciobanu, Haită, Ad. Voicu – Negruț. Au mai evoluat:  Radu, Bud, Juncănaru

UTA: Iacob – An. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Lorenzi, Moise – Oroian, Al. Ioniță, Buhăcianu – C. Rus.

Au mai evoluat: Șeroni, Ursu, Hrezdac

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Stelian Slabu (Brașov), Vlad Bârlădeanu (București). Rezervă: Sergiu Anton (București).

Observatori FRF: Andrei Ioniță (București), Florentin Barbu (Giurgiu)

Ultimele Știri

Related news