miercuri, februarie 8, 2023

UTA a încheiat sezonul 2020 – 2021 pe locul OPT în clasamentul Ligii I

 

FC Voluntari – UTA  0 – 0

FC Voluntari: Rîmniceanu – Veiga, Tamaș, Armaș, Al. Vlad – Droppa, Tavares, I. Gheorghe – Da Veiga Lopes, Betancor, Al. Ilie.

Au mai evoluat: Pesic, Angelov, Mailat

 Antrenor: Liviu Ciobotariu.

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Erico, Ilie, Shlyakov – Albu, Vorobjovas – Miculescu, Roger, D. Rusu – Hora.

Au mai evoluat: Roșu, Antal, Buhăcianu, Negoescu, Melinte

 Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu (ambii din Bucureşti), Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Marian Barbu (Făgăraş)

Observator FRF: Corneliu Fecioru (Bucureşti).

FILMUL MECIULUI

Meci liniștit între cele două combatante cu perioade de dominare împărțite cu un plus pentru arădeni în debut.

Neluț Roșu, la prima atingere de balon, a trimis alături în minutul 5.

În minutul 18 Gheorghe trage puternic pe jos, de la 18 metri, Iacob respinge în corner, fază fixă rezolvată tot de Iacob.

Minutul 37, Da Veiga  trage tot pe jos de la 17 metri, ușor lateral dreapta, Iacob respinge din nou în corner. Cinci minute mai târziu Gheorghe trage la rădăcina barei  din dreapta.  Gazdele au atacat mai mult, dar egalitatea s-a menținut la pauză. În minutul 60 Tamaș centrează în 6 metri, Veiga reia cu capul pe lângă colțul scurt al porții lui Iacob.

În minutul 70, Armaș a dat pe lângă minge  în propriul careu, Antal a  preluat și a dat pe lângă portar dar a fost doborât de Rîmniceanu. Penalty executat de Hora, a respins portarul.

Un minut mai târziu, Pesic trage de la 22 de metri, pe lângă stâlpul din dreapta lui Iacob și tot gazdele au avut o mare ocazie în minutul 74, dar Angelov a făcut prea multe preluări pentru a șuta. Ilfovenii au tras spre poartă din toate pozițiile dar fie au ratat ținta, fie s-a opus Iacob. Negorscu a debutat în primul eșalon.  UTA  a terminat sezonul pe locul 8 în clasamentul general  În mod normal, arădenii ar fi trebuit să joace baraj pentru Conference League, dar nu are licență UEFA, așa că locul lor e luat de Viitorul, Chindia și Viitorul joacă între ele iar câștigătoarea joacă cu ultima clasată din play-off.  Volunt ari și Hermannstadt joacă baraj cu ocupantele locurilor trei și patru din liga secună.

Celelalte jocuri disputate tot de la ora 18.30

Dinamo – Chindia 0  – 0

Gaz Metan – Iași  4 – 2

Viitorul  –  Astra 1 – 0

FC Hermannstadt – FC Arrgeș 1 – 0

La aceste rezultate –  Astra și Poli Iași retrogradează direct.

CLASAMENTUL SEZONULUI 2020-2021

Ultimele Știri

Related news