miercuri, februarie 8, 2023

UTA a învins la Uricani după ce gazdele au primit două lovituri de pe punctul cu var

 

Miroslava  – UTA 1 – 2 (0 – 1)

Miroslava: Turiță – Chindriș, Moisi, Crișan, Agrigoroaei – Milea – Corban, Cărăruș, Izmană, Taciuc – Buhăcianu. Au mai evoluat: Marin, Viorică, Agrigoroaei Antrenor: Adrian Kerezsy.
UTA: Bodea -Dan, Manea, Roșca, Burlă – Buia, Tănase, Petra, Hlistei – Popa, Curtuiuș. Au mai evoluat: Stahl, Jorza. Director tehnic: Ionuț Popa.
Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Tunyogi Ferencz (Zalău), Florin Cosma (Piatra Neamț). Rezervă: Marius Diaconu (Roman).
Observatori FRF: Traian Marcu (Sibiu), Silviu Ioan (Galați).
În cadrul rundei cu numărul 32 din liga secundă la fotbal la Uricani, lângă Iași, s-au confruntat Știința Miroslava și UTA.
Gazdele au început mai bine pe o vreme frumoasă, dar cu vânt în rafale în fața a doar 350 de spectatori. În tur la Șiria, UTA s-a impus cu 3 – 0. UTA a avut prima apariție periculoasă după un sfert de oră, șutul lui D. Popa, a trecut puțin peste transversală. Meci de luptă fără ocazii clare cu posesie mai bună pentru gazde. În minutul 28, Chindriș a deviat o minge, dar portarul a reținut. Acțiunea personală a lui Taciuc, s-a încheiat cu un șut din poziție bună puțin peste poartă, jucătorul s-a dezechilibrat în momentul șutului, era minutul 37. Profitând de o greșală individuală, UTA a deschis scorul cu puțin înainte de pauză. Repriza secundă mai animată, la zece minute de la reluare, gazdele au în cont o mare ocazie dar Corban nu ajunge să devieze o centrare, poarta era goaslă. În minutul 61 Turiță a degajat în Buia, dar mingea a mers alături de poartă. La scurt timp, portarul arădean a deviat o minge în transversală. În replică, lovitură liberă executată de Buia, mingea a fost respinsă la Curtuiuș care a trimis în bara laterală. Al. Marin a reluat din 4 metri la rădăcina barei, ratand o ocazie imensa, pentru ca un minut mai târziu, UTA să-și dubleze avantajul. Dup două minute, gazdele primesc un penalty la contactul în care dintre Manea și Viorică, Marin a reluat pe lângă poartă. Până la final, gazdele au redus din diferență ăn urma unei lovituri de pe punctul cu var. Cu acest succes UTA e mai liniștită, deși fără antrenorul Cristi Todea pentru acest final de sezon. În runda următoare, UTA primește acasă vizita celor de la Foresta Suceava.
Așa s-a marcat:
Minutul 43; Hilistei a recuperat o minge degajată greșit de portar, a trimis precis lui D. Popa, acesta a intrat în careu pe partea stangă, a trecut de un adversar și a înscris la colțul scurt, 0 – 1.
Minutul 80; Stahl a pătruns și a pasat excelent lui Hilistei, la opt metri el îndeplinind o simplă formalitate 0 – 2.

Minutul 90+2, Gazdele primesc încă un penalty, contestat de portarul Bodea, care a boxat mingea în mâna lui Dan, dar portarul s-a ales doar cu un avertisment. Lovitura de pe punctul cu var a fost fructificată de Asăvoaie 1 – 2.

Ultimele Știri

Related news