SPORTURI

UTA a luat TOTUL din deplasarea la Clinceni

 

Academica Clinceni – UTA  0 – 3 (0 – 1)
Un sfert de ora fără ocazii cu multe pase greșite de o parte și de alta la construcție și un cartonaș galben încasat de Albert Stahl. În minutul 27, apare prima ocazie Scutaru a tras din prima după o lovitură de colț, mingea a atins ușor bara din dreapta. Minutul 36, Barbu trage cu efect din lovitură liberă de la 26 de metrii, Grahovac preferă să boxeze. Adili a stopat un contraatac la mijlocul terenului cu prețul unui cartonaș  galben în minutul 42. Minutul 45, Tătaru trimite cu capul peste poartă o centrare venită din corner. În partea secundă, UTA a avut un început cu o posesie mai bună, dar ocazii clare lipsesc. Burlă a primit ușor un cartonaș galben. În minutul 65, Adili repune pentru Tănase, centrare bună, reluare spectaculoasă Buleică, alături. Minutul 75, Buleică îl întrebuințează pe Niga cu un șut pe jos. UTA a mai avut cateva sclipiri a controlat jocul tactic și prin posesie, mai ales după intrarea lui Sorin Strătilă.

Așa s-a marcat:

Minutul 29 lovitură liberă de pe dreapta de Burlă șut în forță, Curtuiuș deviază cu capul în plasă, mingea fiind deviată decisiv de un fundaș, portarul nu mai putea interveni, 0 – 1.

Minutul 72, corner de pe stânga Burlă, recentrare si Adili insistă și înscrie, este primul său gol decând a venit la, execuție de jucător ofensiv la colțul lung, 0 – 2.

Minutul 84, contraatac perfect, centrare pentru Strătilă după ce portarul era căzut la picioarele lui Tănase, gol cu poarta goală,U 0 – 3.

În runda următore, prima intermediară, UTA primește miercuri vizita celor de la Mioveni.
Clinceni: Niga – Samson, B. Matei, I. Tătaru, Pulhac – Bâlgiu, Simion – C. Gheorghe, Barbu, Mihalcea – M. Constantinescu. Au mai evoluat: Gliga, Văduva, Mihai Ion.
Antrenor: Erik Lincar.
UTA: Grahovac – Adili, Scutaru, Ciucă, Burlă – Cârstocea, Asani – Stahl, Prună, Buleică – Curtuiuș. Au mai evoluat: Ionuț Tănase,  Strătilă, Dan Roman.  Antrenor: Adrian Mihalcea.
Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Marius Badea (Râmnicu Vâlcea) și Ionuț Bobe (Videle – Teleorman). Rezervă: Florin Dan (Chirnogi – Călărași)
Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Dorinel Dinca (Călărași)

Foto: digisport.ro

 

 

Cosmin Gherman, 19 august 2017 2:46

adili