SPORTURI

UTA a pierdut la limită în amicalul de la Debrecen

 

Debrecen – UTA 1 – 0 (0 – 0)

UTA a disputat sâmbătă al treilea amical al verii evoluând din nou în Ungaria în fața echipei Debreceni VSC. A fost un prilej pentru a testa câțiva jucători care urmează să semneze luni noile contracte, dar și posibil jucători din tabăra adversă. Echipa gazdă a dominat întâlnirea ratând o serie de ocazii clare. Cu toate acestea scorul la pauză a fost neschimbat ca după primul fluier al arbitrului.

Alex Pop a fost deposedat în ultimul minut ratând singura ocazie pentru UTA. Gruparea arădeană a început jocul în formula: Bodea – Costin, Benga, Manea, Copaci – Oprea, Tănase – Cubleșan, Janos, Matei – Pop.

Din minutul 46, Jovetic a intrat în poarta arădeană, iar după cinci minute a încasat un gol senat de Takacs. În ultima jumătate de oră de joc Ionuț Popa a vrut să vadă și evoluția jucătorilor Petriș, Opriș, Iuga, Suslak, Gal, Dan, David Popa, acesta din urmă a ratat o oportunitate nereușind să -l depășească pe ultimul apărător. Să mai spunem că pe arena Motoru din Aradul Nou a fost probată oficial nocturna, o instalație care nu corespunde însă pentru disputarea jocurilor oficiale, spre nemulțumirea suporterilor. UTA are în vedere și jucarea primelor meciuri din noul sezon pe arena din Sânicolau Mic în cazul în care nu se finalizează lucrările pe arena din Aradul Nou.

Foto: www.uta-arad.ro

Cosmin Gherman, 15 iulie 2018 8:45