SPORTURI

UTA a remizat „alb”, în amicalul de la Gyula cu echipa din Szeged

 

UTA și formația G.A. Szeged 2011 s-au întâlnit astăzi într-un joc amical pe terenul sintetic din Gyula. Din păcate antrenorul Ionuț Popa nu a făcut deplasarea în Ungaria, acuzând probleme de sănătate. În primul sfert de oră au fost două ocazii la poarta lui Orlic, apoi UTa a replicat în minutul 30 la o acțiune pornită de Miculescu și finalizată de Stahl. Pănă la pauză doar ritmul alert e notabil fără mari ocazii
UTA a început jocul în formula: Orlic – Ivan, R. Iuga, El Hasani, Copaci, Alfaiate, Stahl, Miculescu, Matei, Kanda, Cipri Rus.
În partea secundă au mai evoluat: Bodea – Costin, Suslak, David Popa, Vera, Keita, Hredzac și Isac ultimii doi au evoluat doar 20 de minute. Au fost și jucători care nu au făcut deplasarea în Ungaria și s-au pregătit la echipa secundă. Printre aceștia Șeroni, Coulibaly, Merian, Deta și Moisin.
Portarul Bodea a avut două intervenții care au păstrat scorul ca la începutul jocului. Isac putea da lovitura în minutul 88, dar portarul a reușit să respingă mingea în corner. Mai este programat meciul retur cu echipa din Szeged apoi încă un joc în Ungaria. A fost al doilea joc de pregătire din această iarnă pentru gruparea arădeană.

„Am avut mulți jucători noi, am folosit și un modul nou, e încă greu să avem trasee și omogenitate după doar două jocuri. Am trasat niște teme îndeplinite 80 la sută pe faza defensivă, iar în ofensivă au fost momente în care am atacat destul de bine. Au lipsit golurile, e important și că ne-am păstrat poarta intactă”, a comentat Cristi Păcurar, care s-a referit și la jucătorii aflați în probe: „Încă suntem în lucru. Unii au confirmat, pe ceilalți îi mai așteptăm, dar nu ne grăbim, pentru că vrem să evităm problemele din trecut”.

Cosmin Gherman, 30 ianuarie 2019 8:53