miercuri, iulie 6, 2022

UTA a remizat în primul amical de pregătire pentru noul sezon

 

UTA – Elore Bekescsaba 2 – 2 (0 -0)

Elore Bekescsaba este obișnuitul partener în jocurile de verificare pentru UTA. Așa s-a întâmplat și astăzi când UTA a deschis seria jocurilor de verificare în compania echipei maghiare de liga secundă. În prima parte  fazele de poartă au cam lipsit dar cu un plus pentru UTA, Petra bine servit de Manea nu a finalizat la fel de precis și pauza a consemnat același scor ca la început.

Zahoran, Lustiek, Szalai, Toth au evoluat la oaspeți începând din minutul 46 în vreme ce Ionuț Popa a apelat la Suslak.

UTA a deschis scorul din fază fixă în minutul 56, lovitură liberă de la 25 de metri a noului venit Janos 1 – 0. Bucuria a durat un minut, lovitură liberă deviată cu capul de Szelpal, 1 – 1.

Imediat după egalare la oaspeți au mai intrat Mezei și Zoltan. Oaspeții au trecut în avantaj în minutul 71 ca urmare a unei greșeli în defensivă, Manea a pasat direct la un adversar, mingea a ajuns la Szalai care a ăndeplinit o formalitate lovind mingea cu latul pentru 1 – 2.

În ultimul sfert de oră la UTA au mai intrat Copaci și Dan, R. Iuga,  în vreme ce la oaspeți a evoluat Varadi, Sereș. Țurcan i-a lăsat locul lui Zamfir când mai erau 5 minute din timpul regulamentar.

 În minutul 88, Alex Popa. profitat de o nesincronizare în apărare și a egalat, 2-2

UTA: Țurcan – Costin, Manea, Benga, Janos – Tănase, Coulibalye  – Cubleșan, Petra, Vădrariu – Pop. Rezerve: Zamfir – Copaci, Suslak, R. Iuga, Matei, Dan Daniel.

Bekescsaba: Rybansky – Pilan, Szelpal, Babynyecz, Meszaros – Hursan, Kiraly, Maris, Granicz – Szatmari, Urbin. Rezerve: Czinano – Seres, Toth, Szalai, Zahoran, David, Mezei, Lustyik, Varadi.

Arbitri: Sorin Saladea – Alina Mihoc, Cristian Cășuț

Ultimele Știri

Related news