SPORTURI

UTA a trecut greu de echipa din Szeged. A fost UTA – Szeged 1-0 (0-0)

 

După egalul de la Gyula (2 – 2) cu echipa din Szeged și înfângerea de la Cermei, a venit rândul unui succes în returul confruntării cu primul adversar amintit mai sus. Meciul s-a desfășurat, astăzi, la Chișineu Criș. UTA a început jocul în formula:
Bodea – Polgar, Iuga, Onuțan, Dinculescu – Jorza, Tănase, Petra – Buia, Curtuiuș, Hlistei.
Arădenii au început ofensiv, cu o primă ocazie, în minutul 3: lovitură liberă Buia din dreapta, Petra a prelungit cu capul spre colțul lung, din 7 metri, puțin pe lângă poartă. UTA a avut în continuare inițiativa, dar cea mare ocazie, până la pauză, au avut-o maghiarii, care au surprins apărarea arădeană pe contraatac, însă mingea a lovit bara porții apărată de Bodea.

După pauză, UTA a evoluat în formula: Bodea – Lazăr, Manea, Sabău, Dinculescu – A. Iuga, Isac, Prună – Stahl, Popa, Toma.
Din minutul 60, Bodea i-a lăsat locul în poartă lui Zamfir, o schimbare devenită deja obișnuință pentru antrenorul UTA-ei. UTA a dominat teritorial, Toma trecând pe lângă deschiderea scorului. În minutul 85, în urma unei faze fixe, se deschide scorul. Lovitură liberă: Manea (foto) execută puternic de la 20 de metri, mingea e deviată de zid și merge lângă bara din stânga portarului maghiar, 1-0.
Staff-ul tehnic al echipei a decis să includă încă două jocuri de verificare în calendarul ce precede reluarea campionatului, în compania a două dintre echipele bune din eșalonul IV arădean, Crișul Chișineu Criș și Unirea Sîntana.

Programul complet al roș-albilor arată astfel:
3 februarie UTA – Ripensia Timişoara
6 februarie Unirea Sîntana – UTA
7 februarie UTA – Șoimii Lipova
8 februarie Crișul Chișineu Criș – UTA
10 februarie CSM Școlar Reșița – UTA
14 februarie UTA – CSM Școlar Reșița
17 februarie UTA – Elöre Bekescsaba
Orele și locurile unde se vor disputa meciurile, în care UTA este echipa gazdă, vor fi anunțate la timp.

Cosmin Gherman, 31 ianuarie 2018 6:21

https://centaur.ag/wps/antibiotics/