SPORTURI

UTA abordează derby-ul de tradiție împotriva U. Cluj cu… tradiționala criză financiară

 

Duminică, de la ora 12, pe arena din Aradul Nou, se întâlnesc două echipe de tradiție ale fotbalului autohton, UTA – U. Cluj. 

Problemele financiare la UTA a schimbat programul de pregătirie și evident preocupările jucătorilor care așteaptă salariile pe luna august. Din iarnă mulți își pot depune memoriile. Până atunci, la insistențele antrenorului jucătorii dau dovadă de profesionalism.
„Am avut antrenamente doar marți, dar jucătorilor le-a fost cam greu, după care au zis să facem unul de dimineață miercuri și unul joi, să reintrăm în ritm. Aceste probleme persistă până nu se dau salariile, este amatorism total atâta timp cât toți se gândesc doar la asta, nici nu mai contează cu cine jucăm. Ce să mai zic și eu că în opt luni am luat două salarii. Să mă vait și eu?”, a răbufnit Ionuț Popa.

Toate speranțele utiștilor se leagă de deblocarea banilor și pentru salarii de la Centrul Cultural Municipal, instituție de cadrul Primăriei Arad. Iar ultimele semnale ar fi că de abia după semnarea noului contract de finanțare nerambursabilă cu clubul, adică din martie/aprilie 2019, banii vor fi destinați și retribuțiilor.

Foto: uta-arad.ro

Cosmin Gherman, 3 noiembrie 2018 11:32