luni, februarie 6, 2023

UTA – Astra: 0 – 6. Balint: „Este o înfrângere care ne face să punem capul în pământ”

 

UTA – Astra 0 – 6 (0 – 2)

UTA: Fl. Iacob – Bustea, Erico, Melinte, Roumpoulakou – Tescan, Albu, Isac, Buhăcianu – Hora, C. Rus.Au mai evoluat: Neluț Roșu, Tomozei, Denis Rusu, Morar.  Antrenor: Laszlo Balint.

Astra: Lazar – H. Sousa, Graovac, Găman, Radunovic – Crepulja – Stahl, V. Gheorghe, Budescu, Riza – Rezende.  Au mai evoluat: Montini, Shlomo Azulay,  Dragoș Gheorghe, Silviu Balaure. Antrenor: Eugen Neagoe.

Arbitri: Andrei Antonie (București) – Mihai Marica (Bistrița), Ionel Dumitru (Gheghița – Prahova). Rezervă: Rareș Vidican (Stau Mare).

Observator FRF: Ioan Onicaș (Zalău); Observator de joc: Ion Marin (Cluj)

După golul primit repede arădenii au ripost at în minutul 17 în urma unei lovituri libere executate de Hora de la 25 de metri  alături de vinclu. A venit repede golul doi al oaspeților, iar după minutul 20 UTA nu a avut reacție Cu puțin înainte de pauză putea înscrie Sthal, arădenii  nu și-au creat ocazii pentru a încerca să reducă din diferență. Înminutul 56, Buhăcianu are o problemă medicală, a ieșit de pe teren pentru a merge  direct în salvare pentru îngrijiri medicale apoi a continuat jocul. În minutul 73, Bustea a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu.

Așa s-a marcat:

În minutul 6 fostul jucător al arădenilor gândește bine o acțiune la finalizare iar un minut mai târziu Riza trece de Bustea și înscrie pe lângă Iacob 0 – 1

Minutul 19, Stahl a trimis o minge peste apărarea arădeană, Montini pătrunde si  a fost faultat de Roumpoulakou, lovitura de pe punctul cu var a fost fructificată de Budescu cu o execuție pe colțul opus, 0 -2.

Minutul 63, Sthal preia pe dreapta și e faultat în careu de Bustea, Budescu reușește dubla ân ciuda faptului că Iacob a ghicit colțul, 0 – 3.

Minutul 77,Azulay trimite mingea peste apărarea arădeană, Budescu preia și trimite pe lângă Iacob, 0 – 4.

Minutul 81, o minge respinsă în fața careului arădean de unde  Shlomo Azulay, trimite la colțul lung, 0 – 5.

Minutul 84, Tomozei pasează greșit, Shlomo Azulay interceptează,  scapă singur cu Iacob și îl învinge pe acesta cu un șut de la 14 metri, 0 – 6.

Foto: prosport.ro

 

Ultimele Știri

Related news