joi, septembrie 29, 2022

UTA – Botoșani: nimic la nimic!

 

UTA  – FC Botoșani  0 – 0

UTA: Balauru – Peteleu, Erico, Albu, Shlyakov – Antal, Isac, Vorobjovas, Rusu – Roger – Hora. Au mai evoluat: Florin Ilie, Albert Voinea, Buhăcianu, Neluț Roșu

FC Botoșani: Hankic – Braun, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, J. Rodriguez, Ogenda – Al Mawas, Croitoru, Keyta. Au mai evoluat: Tîrcoveanu, Fili, Toutouh, Florescu

Arbitri: Florin Andrei (Târgu Mureș) – Adrian Popescu (Craiova) și Ferencz Tunyogi (Zalău). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare).

Observator FRF: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe). Observator de joc: Romulus Gabor (Deva)

Gabi Vasiliu, antrenorul cu portarii a fost azi pe banca tehnică în absența lui Pânzaru și Cezar Zamfir în vreme ce Laszlo Balint nu a primit acordul celor de la DSP, în ciuda unui test negativ; acesta revine mâine la echipă.
Adi Petre e și el suspect de Covid și nu a putut debuta pe propriul teren. FC Botoșani ar fi trecut pe locul patru în cazul unui succes.

Oaspeții au pasat mai mult în primul sfert de oră, arădenii au reacționat mizând pe Antal. S-a jucat mult între cele două careuri, fără ocazii. În minutul 26, la un corner de pe stânga al oaspeților, Keyta trage de la 18 metri ratând șutul: mingea a trecut peste poartă. O centrare a lui  Țigănașu a făcut ca o oaspeții să ceară penalty pentru un henț făcut de Antal – fază petrecută în minutul 31. Cea  mare ocazie din prima parte a fost pentru UTA, când în minutul 39 Evgenii centrează de pe stânga: Erico reia cu capul de la opt metri pe partea portarului, iar Hankic reține la colțul scurt. Cu un minut înainte de pauză, Denis Rusu îl deschide perfect pe Hora în careu, acesta rămânând singur cu Hankic, care încearcă să îl lobeze dar unghiul a fost închis.
În minutul 63, Voinea a căzut în careu de lângă Braun și vede cartonașul galben pentru simulare, la debutul său pentru gruparea arădeană. Cu 15 minute înainte de final, Rodriguez trimite o minge lungă în careul UTA-ei, Erico Keya trage de la opt metri, dar Balauru intervine bine.

A fost cea mai secetoasă etapă din acest sezon: doar șase goluri marcate, și mai e un joc din această rundă.  În cea următoare arădenii joacă la Mediaș, în vreme ce FC Botoșani primește vizita celor de la FCSB.

Ultimele Știri

Related news