SPORTURI

UTA e pe primul loc cel puțin câteva ore, după ce a învins Gloria Buzău la scor de „neprezentare”

 

UTA – Gloria Buzău 3 – 0 (0 – 0)

Arădenii au avut inițiativa în primul sfert de oră dar nu și-au creat ocazii periculoase. Florin Ilie și-a spart capul și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La jumătatea primei reprize Bustea a reluat o minge centrată de Miculescu, un fotbalist al echipei oaspete a atenuat șutul. Cu zece minute înainte de pauză, Moise își încearcă norocul din lovitură liberă de la 16 metri, dar mingea trece pe lângă poartă. În finalul primei reprize oaspeții resping până la Moise care reia defectuos din careul mare. În debutul părții secunde o fază lucrată la antrenamente s-a încheiat cu o centrare a lui Rus, Miculescu a sărit peste minge iar Buhăcianu a reluat imprecis. După gol UTA, și-a dublat repede avantajul la o fază ce nu părea periculoasă. În ultimul sfert de oră, oaspeții au evoluat în inferioritate numerică, Camara l-a faultat pe Hrezdac și a văzut al doilea cartonaș galben. Bolboață a avut o intervenție la sacrificiu și a avut nevoie de îngrijiri medicale în minutul 77. Meciul s-a încheiat cu o ocazie în contul oaspeților, șut a lui Constantinescu puțin alături de poară. UTA  joacă sâmbătă la București cu Metaloglobus. UTA așteaptă acum rezultatul meciului dintre Mioveni și Rapid.

Așa s-a marcat:

Minutul 59; Buhăcianu scapă singur și îl lobează pe portar ieșit la 23 de metri, acțiune pornită de la Bolboașă, 1 – 0.

Minutul  65, Ioniță ratează lovitura cu capul, mingea îl lovește apoi pe Candrea și intră la colțul din stânga lui Balauru, 2 – 0.

Minutul 85; Cipri Rus înscrie cu un șut de la 25 de metri la încheietura barelor, 3 – 0.

UTA: Bolboaşă – A. Rus, Melinte, Ilie, Tomozei – Moise, Hrezdac – Miculescu, C. Rus, Bustea – Al. Ioniţă. Au mai evoluat: Buhăcianu, Oroian,  Vulturar

Gloria Buzău: Balauru – Catană, Ceauşel, Konate, Pîrcălabu – Luptak, Candrea, Camara – Constantinescu, Huiban, Calu. Au mai evoluat: Mihalache, Godin, Chipirliu.

Arbitri: Mihai Amorăriței (Cîmpina) – Răzvan Soporan (Baia Mare), Răzvan Nistoran.

(Reșița). Rezervă: Dorin Voina (Reșița)

Observatori FRF: Zaharia Ciev (Timișoara), Radu Bîtea (Oradea)

Cosmin Gherman, 13 noiembrie 2019 4:48

clasament