UTA face deplasarea la Clinceni fără Grigorie, cu un lot în formare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

UTA a plecat ieri pe calea aerului spre București, pentru meciul din runda a treia a ligii secunde  de fotbal programat sâmbătă pe terenul celor de la Academica Clinceni. Grigorie este în continuare indisponibil, accidentarea lui este mai gravă decât se părea. Au făcut deplasarea 18 jucători. Din lot face parte și tânărul Toma, Jorza a rămas la echipa a doua.

„Am lucrat pe problemele apărute în meciul de acasă, lucrăm și pe relațiile de joc mult-necesare în formarea unei echipe. Sunt mulțumit de băieți cum au răspuns fizic și caracterial după meciul de acasă. Ne așteptăm la o partidă dificilă, Clinceniul a avut un start destul de bun de sezon. O echipă bucureșteană cu calitate ofensivă bună… au înscris deja 5 goluri. Pe marea majoritate a jucătorilor îi cunosc, și ei sunt într-o reformare a echipei, dar au calitate și experiență”, a remarcat Adrian Mihalcea. Acesta a studiat jocul adversarilor din ambele etape disputate până acum, e de părere că echipa sa are un program destul de greu în fața unor echipe incomode, dar asta are ca rol intrarea în formă maximă a jucătorilor. A lipsit determinarea la finalizare, deși echipa are jucători buni ce pot face diferența.

În prima etapă a sezonului, după statistică, UTA a fost clar la cârma partidei de la Șiria, mai clar decât se percepea de pe marginea terenului. Perioada de transferări nu s-a încheiat încă,dar nu există discuții avansate cu un anumit jucător, Mihalcea urmărește și evoluția echipelor de juniori din cadrul clubului. O echipă cu un astfel de obiectiv trebuie să găsească un jucător care să înscrie în jur de 20 de goluri pe sezon.

UTA s-a cazat la hotel Snagov, gazda obișnuită la deplasările în București.

Întâlnirea, dintre cele două combatante este programată sâmbătă, la ora 12:00, și va fi televizată în direct de Digi Sport.

Sezonul trecut, la Arad, UTA s-a impus cu 3-2. În retur, roș-albii au învins cu 6-0.

Imediat după joc, echipa revine acasă, miercuri e programată prima etapă intermediară, când la Șiria sosește Dacia Mioveni, iar duminică joacă la Sibiu meci ce va fi televizat.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy