duminică, februarie 5, 2023

UTA își petrece sărbătorile în NOROI… deși echipa a dat, în meciul cu Rapid, tot ce a putut și a fost egalată în minutul 97

Pe noroiul de pe „Francisc Neuman” (unde ești tu, Baroane?…), în fața celei mai frumoase și exigente galerii din România, UTA antrenată de Laszlo Balint (bine – comparativ cu ceea ce a reușit predecesorul său) a dat tot ce a putut în meciul cu „cea mai iubită echipă a poporului de la București”.

UTA – Rapid 1-1 (1-0)

Stadion „Francisc Neuman”, teren moale, timp foarte rece, spectatori 8.000.
Au marcat: 
Otele – min. 40, respectiv Duganzic – penalty, min. 90+7.

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Hoxhllari, Dobrescu – Isac, Cascini (Anton) – R. Pop (Maxim), Ubbink, Otele (Jobello) – Keseru (Postolachi).
Antrenor: Laszlo Balint
Rapid: Moldovan – Belu (Onea), Săpunaru, Grigore, J. Morais – Albu, Ciobanu, Emmers – Pănoiu (Sefer), Dugandzic, A. Ioniță (Stan).
Antrenor: Adrian Mutu
Au arbitrat: M. Bârsan – la centru, R. Ghinguleac (ambii din București) și M. Marica (Bistrița) – asistenți.

REZUMAT:

Rezultatul înregistrat în ultimul meci din 2022 o prinde pe UTA într-un moment critic – în mlaștină la propriu și la figurat – „Bătrâna Doamnă” nemaiizbutind o victorie de 11 etape în campionat.

Linia de clasamet a UTA-ei arată îngrozitor, îi neliniștește pe suporteri și-i enervează la culme pe cei care-și puneau speranța într-o UTA MAI BUNĂ.
Nu are cum să existe o prestație mai bună a echipei atâta vreme cât „la butoane” se află aceeași Mafie… așa cum o știe, deja, tot mapamondul…

și cum, cinic, o explică un deja viral banner:

Următorul meci al UTA-ei se va desfășura în deplasare la Craiova, pe 21 ianuarie 2023, cu FCU 1948, contând pentru Etapa a 22-a a SuperLigii României.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news