luni, februarie 6, 2023

UTA joacă mâine pe terenul liderului. Bustea și Stancu nu pot evolua

 

După modelul „U Cluj” care și-a amânat confruntarea cu UTA pe seama faptului că au avut doi jucători la loturile reprezentative U 19 și U 21, UTA a procedat la fel astfel că gruparea arădeană revine în campionat după două săptămâni de pauză pentru un meci oficial mâine pe terenul liderului Turris Turnu Măgurele.

De mâine și până la finele turului pe 7 decembrie UTA are de sustinut 13 jocuri oficiale, un adevărat tur de forță. Mijlocașii utiști, David Miculescu și Damian Isac au fost titulari în meciul reprezentativei cu Lituania au evoluat mai mult de o oră de joc și ar putea fi doar rezerve în meciul de mâine. Din păcate reprezentativa condusă de pe bancă de Laurențiu Roșu a pierdut neașteptat (1 – 0) cu Lituania deși avea nevoie de o victorie la scor. În aceste condiții, după un egal cu Serbia (1 – 1) și două înfrângeri cu Spania și Lituania, România a ratat calificarea la Turneul Elitelor, etapă necesară pentru Euro 2020. Rămânând în preajma loturilor reprezentative arădenii convocați de Mirel Rădoi, Denis Man, Adrian Petre și Oaidă au evoluat excelent contribuind la fazele ce au dus la cele trei goluri din meciul cu Irlanda de Nord din grupa preliminară la U 21.

Revenind la UTA,  pe lângă cei doi jucători de lot amintiți mai sus, UTA nu poate conta în dificilul joc de mâine pe Bustea și Stancu. Meciul  poate fi urmărit de la ora 19.30 pe Digisport. UTA a plecat aseară pe calea aerului spre București a înoptat la Snagov iar astăzi se va deplasa la Turnu Măgurele. Gazdele vin după un eșec surprinzător la Metaloglobus 1 – 0, este al doilea joc pe teren propriu sub comanda lui Florin Bratu. Fostul antrenor a lui Dinamo a declarat că atacantul Cristian Bud care se afla pe lista neagră a fostului antrenor Erik Lincar, rămâne un jucător de bază la gruparea Turris Oltu Turnu Măgurele. Este al doilea test dificil pentru gazde după ce au trecut în ultimul meci de acasă de Gloria Buzău.

Ultimele Știri

Related news