SPORTURI

UTA lui Laszlo Balint arată POFTĂ DE GOL în amicale

 

Liderul ligii secunde la fotbal, UTA  a disputat la finele săptămânii trecute al doilea meci de verificare din acest an înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia. Pe arena din Aradul Nou elevii lui Laszlo Balint a primit o replică dârză cel puțin până la pauză când au fost conduși pe tabela de scor. Sergiu Popa a fructificând prima oportunitate deschizând scorul. Așa cum se poate vedea UTA a răsturnat scorul după pauză când a evoluat  în formula ofensivă, a fost 5 – 1, al doilea amical cu goluri multe după acel 7-0 cu echipa de tineret a clubului fanion. Dubla lui Oroian a adus UTA în avantaj nu înainte ca Progresul Pecica să rateze o bună oportunitate de a dubla avantajul prin Capătă. Buhăcianu a dus scorul la 3 – 1 iar Oroian a realizat tripla. Scorul final a fost stabilit de Cristian Melinte. Meciul a avut și o dublă eliminare cu drept de înlocuire, Au ajuns mai repede la cabine Tomozei și Gabor. La fel ca iarna trecută, UTA are poftă de gol în meciurile de pregătire. Înainte de cantonamentul din Turcia pe 31 ianuarie (tot de la ora 11:00), tot pe „Motorul” vine Crișul Chișineu Criș.

UTA I: Bolboaşă – A. Rus, R. Crişan, Fl. Ilie, Roumpoulaku – Miculescu, Vulturar, Lorenzi, Bustea – Jebari, Al. Ioniţă

UTA II: Fl. Iacob – Tomozei (A. Gavrilă), Melinte, E. Paşcu, Ciucur – Oroian, Hrezdac, Moise, Oct. Ursu – Isac, Buhăcianu

Progresul Pecica: Gârlea (Iosub) – Ilan (N. Stupar), Gabor (Wild, Ţugulescu), Aldan – A. Iuga (D. Dancă), Arsene, S. Popa (Moraru, N. Brad), Bozian – Puie (Capătă ), Szekely (Puie).

„A fost un meci util, cu plusuri și minusuri pentru perioada în care ne aflăm. Sunt un pic nemulțumit de anumite aspecte, în special de prima repriză, când, din păcate, am și primit gol și n-am reușit să fructificăm măcar câteva din ocaziile create, deși am ajuns destul de des la finalizare. Băieții trebuie să înțeleagă că ce s-a întâmplat acum se va întâmpla și în campionat. Vom întâlni multe echipe care se vor axa pe organizare defensivă și va trebui să găsim soluțiile să dezechilibrăm apărările adverse și să avem siguranță defensivă. Dar efortul a fost bun. Unele lucurui trebuie să le îmbunătățim”, e sinteza antrenorului Laszlo Balint.

Cosmin Gherman, 27 ianuarie 2020 3:23