SPORTURI

UTA nu a avut emoții cu ASU Poli nici în inferioritate numerică. Cipri Rus este „eroul-marcator” al meciului de trei puncte, importante în CLASAMENT

 

UTA – ASU Poli 1 – 0 (0 – 0)

În jur de 3500 de spectatori au dorit să fie prezenți pe arena Motorul pentru a urmării un nou episod din eternul derby Arad – Timișoara. Un număr de 300 de timișoreni au ajuns în tribunele terenului din Aradul Nou, cu 90 mai mulți decât biletele oferite de UTA semn că unii și-au cumpărat bilete chiar de la Arad.

În minutul 3 meciul a fost oprit datorită fumului gros venit din sectorul violet. La jumătatea primei reprize, UTA a cerut un penalty la un contact asupra lui Tomozei, dar s-a acordat doar lovitură de colț. În minutul 25, Buhăcianu a ratat preluarea ce îl putea duce singur cu portarul. Același Tomozei a centrat bine dar Rus nu a putut devia din careul mic. Oaspeții puteau profita de o greșală de repunere a lui Iacob care a trimis exact la un adversar. Pauza a consemnat același scor ca în primul minut în ciuda faptului că UTA a ratat câteva ocazii. Elevii lui Laszlo Balint au deschis scorul la prima ocazie din partea secundă în minutul 49. Cei doi au colaborat la o fază similară în minutul 54, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Oaspeții au încercat să fie mai periculoși dar Cherecheș nu a ajuns la mingea centrată de Jurj. UTA a rămas în inferioritate numerică în minutul 58 Tomozei a văzut al doilea cartonaș galben și a ajuns la vestiare. În minutul 73, UTA își putea dubla avantajul după un corner executat de Moise, mingea prelungită de Buhăcianu cu capul iar Ilie a reluat din careul mic dar s-a opus un adversar acordând corner. Poli nu a reușit să pună probleme serioase nici în superioritate numerică, astfel că UTA a bifat o victorie și trei puncte importante. În runda următoare UTA se va deplasa la CSM Reșița.

Așa s-a marcat:

Minutul 49, Cipri Rus a reluat din zece metri pe lângă portar, mingea a fost excelent trimisă de Isac, 1 – 0.  Al doilea gol consecutiv după cel de la Turnu Măgurele.

UTA: Iacob – Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu – Isac, Moise – Miculescu, A. Ioniță, Buhăcianu – C. Rus. Au mai evoluat: Lorenzi, Șeroni, Ursu.

ASU Poli: M. Contra – C. Jurj, Mera, Scutaru, Cherecheş – Ignea, Dros – C. Popescu, Alin Manea, Schieb – Mir. Axente. Au mai evoluat: Ungureanu, Coadă, Zabun.

Arbitri: Rareș Vidican (Satu Mare) – Alexandru Vodă (Alba Iulia), Gero Szabo (Cluj). Rezervă: Sorin Vădana (Cluj)

Observatori FRF: Marian Salomir (Cluj), Daniel Sabou (Zalău).

Foto: uta-arad.ro

VEZI CLASAMENTUL

Cosmin Gherman, 20 octombrie 2019 1:57

uta-poli