Acasă SPORT UTA – Poli 1 – 3. Entuziasmul i-a ținut pe arădeni DOAR...

UTA – Poli 1 – 3. Entuziasmul i-a ținut pe arădeni DOAR CÂTEVA MINUTE în prima ligă

0

 

UTA – Poli 1 – 3 (1 – 2)
Înpinsă din spate de public, UTA a început alert meciul retur de la Șiria, contând pentru barajul de promovare sau mentinere în prima ligă de fotbal. Arădenii trebuiau să înscrie, și acest lucru s-a întîmplat repede prin golgheterul Adrian Petre. Față de meciul de la Timișoara, câștigat de Poli cu 2 – 1, Popa a făcut câteva mutări ofensive din start în special prin introducerea lui Mailat. Echipa lui Ionuț Popa nu a reacționat, UTA a mai trecut agonizant pe lângă un gol și poate alta era istoria întregului meci la scorul de 2 – 0! Poli a egalat repede la o fază ce nu anunța nimic, după o repunere de la margine. Până în minutul 21, visul arădean  s a năruit, portarul Miron se pare că a alunecat la o minge la care avea prim-planul și totul  devenea o misiune imposibilă pentru UTA.  Golul timișorenilor a fost reușit de Drăghici, fost jucător la UTA în sezonul 2011 – 2012. Căderea a fost evidentă pentru arădeni, se pare că nu toți au trecut peste presiunea jocului. Poli a gestionat jocul la mijloc, a și tras de timp deja din prima repriză. A doua parte a fost una ștearsă, UTA zbătându-se neputincioasă în gol, iar Poli neforțând… doar o bâlbâială a lui Straton și un șut peste poartă în contul gazdelor în partea secundă.
Ionuț Popa, care a ajuns în colimatorul galeriei după declarațiile de la Timișoara și-a permis să și odihnească vedetele obosite după un campionat lung. Lovitura de grație a fost dată de brazilianul de culoare. La final au fost voci nemulțumite de portarul Miron, acuzat de greșeli. Poate s-a uitat prea repede că Miron a respins mingea în transversală, ca UTA să rămână cu șanse în retur.

Așa s-a marcat: Minutul 5, lovitură liberă a lui Burlă din marginea careului, două devieri și Curtuiuș împinge mingea în poartă, 1 – 0.
Minutul 18, apărarea resoinge neglijent Bărbuț reia spre poartă, 1 – 1.
Minutul 21, Minge lună aruncată spre careu, Drăghici l-a driblat pe Miron și a înscris 1 – 2.
Minutul 86, Henrique, înscrie pe lângă Miron.

UTA: Miron – Adili, Manea, Gligor – Burlă, Chindriș, Strătilă, Tănase, Vâlceanu – Curtuiuș, Adi Petre.
Au mai evoluat: Copil, Picioni, Stahl.
Antrenor: Laurențiu Roșu.

Poli: Straton – Cânu, Scutaru, Străuț, Șeroni – Soljic, Artean, Bărbuț, Croitoru – Mailat, Drăghici.
Au mai evoluat: Henrique, Fucek, Doman.
Antrenor: Ionuț Popa.
Arbitru: Radu Petrescu.
Asistenți: Vladimir Urzică, Alexandru Cerei.

Spectatori 2300.

Foto: uta-arad.ro

Exit mobile version