sâmbătă, mai 28, 2022

UTA pregătește meciul de sâmbătă cu „vecina de subsol” Miroslava fără Curtuiuș, dar motivată să câștige primul joc acasă

 

Nimeni nu credea la începutul acestui sezon de campionat că spre finarul turului echipele UTA și Miroslava vor fi vecine de clasament în partea inferioară a acestuia
„ Lotul e puțin dezechilibrat. Avem vreo trei fundași stânga, alți trei dreapta, stăm bine și în centrul defensivei, dar și pe benzi la mijlocul terenului. Așa că orice alegeri aș face în aceste compartimente, se va spune că de ce a jucat unul și nu celălalt. Iar în afara lui Richi Filaret, care se antrenează bine și căruia parcă mi-este tot mai greu să-i spun că nu prinde lotul, toți au avut șansa să joace. Avem prea puțini mijlocași centrali și atacanți.Tănase este singurul mijlocaș central defensiv veritabil din lot. Ne-a lipsit mult când a fost accidentat. Echipa și-a pierdut puțin din echilibru și am încercat tot cu alți jucători pe poziția lui.”, a precizat astăzi la obișnuita conferință de presă antrenorul Cristi Todea.

Antrenorul alb-roșiilor a făcut referiri cu privire la lotul utilizat în meciul pierdut la Timișoara (2 – 1). Strătilă, Ciucă, Burlă, Păcurar nu au fost în echipa de start din cauza unor probleme de sănătate, dar acum s-au pregătit normal. Singurul acidentat este Cârstocea, iar Curtuiuș este suspendat pentru acel cartonaș roșu (direct) în urma unei altercații. Ambii vor rata următoarele trei jocuri oficiale încluzând aci și meciul din Cupa României cu CS Afumați. Curtuiuș (foto), revine în echipă în etapa a 15-a, și mai trebuie să scoate din buzunar suma de 2500 lei. Tot referitor la bani fotbaliștii sunt motivați cu o primă de performanță în următoarele trei meciuri oficiale. Trei victorii înseamnă 2500 de lei în buzunarul fiecărui titular, 4 puncte și succesul din Cupa României valorează 2000 de lei de căciulă, iar pentru 6 puncte și eșec la Afumați, jucătorii iau câte 1500 de lei.

Sâmbătă, „la matineu” se vor confrunta UTA și Miroslava în meci contând pentru runda a 13-a de campionat, arădeni vor să spargă ghinionul și să câștige primul meci pe teren propriu în acest sezon.

Ultimele Știri

Related news