SPORTURI

UTA pregătește ultimul meci oficial al sezonului

Sâmbătă dimineață, UTA va disputa ultimul meci al campionatului ligii secunde ediția 2017-2018. La Șiria sosește Dacia Unirea Brăila, trupă care își joacă ultima carte în lupta pentru evitarea retrogradării.

„Întâlnim o echipă imprevizibilă, cu un antrenor prezent de foarte mult timp pe banca ei tehnică. Brăila a avut un declin spre sfârșitul turului, dar apoi, câteva etape în retur, brusc, a câștigat câteva meciuri unul după altul. Dacă ne uităm puțin peste rezultate, chiar dacă au pierdut puncte importante, nu au jucat rău. Nici chiar la Călărași”, a remarcat Cristian Păcurar. Recent, brăilenii s-au despărțit de trei jucători, însă roș-albii spun că tratează meciul cu seriozitatea cuvenită: „Când o echipă e în criză de puncte și își joacă ultima șansă, nu cred că își permite să se despartă de jucători dacă nu au cu ce să îi înlocuiască”, a punctat secundul lui Ionuț Popa. Ionuț Popa nu contează pe portarul Roberto Bodea, ținut pe margine de probleme de ordin medical și  nici pe Victor Prună, suspendat.

IMPORTANT:

Transportul tuturor spectatorilor tur-retur pe ruta Arad – Șiria – Arad este gratuit.

Spre Șiria, autocarele vor pleca din fața fostei cofetării Mimoza, de la Podgoria, sâmbătă dimineață, la orele 9:45 și 10:00.

Autocarele pentru întoarcerea la Arad vor pleca din fața stadionului de la Șiria începând cu ora 13:00.

UTA – Dacia Unirea Brăila se joacă sâmbătă, de la ora 11:00.

Cosmin Gherman, 25 mai 2018 8:22