[UTA] Reacții după victoria de la Clinceni

 

 

Trimis de Adrian Mihalcea pe teren în a doua jumătate a reprizei secunde, mijlocașul a intrat bine în meci: Strătilă a obținut lovitura de colț din care UTA a înscris golul doi, apoi a „închis” tabela finalizând, cu stângul, cursa lui Ionuț Tănase. Victoria  ridică moralul trupei roș-albe, care se pregătește de două meciuri tari cu echipe care, de asemenea, n-au cunoscut înfrângerea: miercuri, la Șiria sosește CS Mioveni, iar duminica viitoare, arădenii sunt la Sibiu, pentru duelul cu Hermannstadt.

„Ne bucurăm că am câștigat. Meciul a fost al nostru până în minutul 90, adversarii nu prea și-au creat ocazii. Încep să văd și trasee în jocul nostru, iar eu mă bucur că am marcat și că a câștigat echipa. Sper s-o țină tot așa”, a mărturisit fotbalistul aflat la prima reușită în actuala stagiune.

Fundașul Adili se află și el la prima reușită pentru UTA. În sezonul trecut a evoluat 11 etape, iar acum după trei runde a înscris un gol cu veleități de mijlocaș ofensiv.
Un meci destul de dificil, cu toată că, după rezultat, multă lume ar fi spus că a fost ușor. Începem să arătăm a echipă și acesta ar fi cel de-al treilea aspect important în evoluția noastră. Primele două sunt că nu luăm gol și că am început să înscriem. În cea de-a doua repriză s-a făcut diferența, ne dăm seama că dacă suntem concentrați nu avem cum să pierdem. Suporterii au fost din nou la înălțime, îi așteptăm miercuri alături de noi, să ne revanșăm cumva pentru egalul de săptămâna trecută”, a punctat  antrenorul Adrian Mihalcea.

 

Articol Asociat

UTA a luat TOTUL din deplasarea la Clinceni

 

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy