SPORTURI

UTA s-a reunit și se antrenează pentru marele amical de vineri cu CFR Cluj

 

Euforia promovării a trecut, UTA s-a reunit pentru pregătirea zezonului de primă ligă. De când s-a reluat activitatea sportivă în pandemia de Covid 19, elevii lui Laszlo Balint se tesează la fiecare 14 zile împotriva temutului virus, iar emoțiile cu privire la rezultate sunt inerente. Lotul prezent la reunire este următorul: Iacob, Balauru, Moldovan, Opric – portari

Rumpoulakou, Ilie, Melinte, Tomozei, Erico, Paşcu – fundași

Isac, Roșu, Miculescu, Oroian, Ursu, Bustea, Hrezdac, Vulturar – mijlocași

Rus, Ioniţă, Buhăcianu, Hora, Morar – atacanți.

În această scurtă vacanță clubul s-a despărțit de câțiva jucători printre care Jebari și Andrei Rus, Ciucur, Stancu, Crișan. Pentru alți jucători din lotul lărgit se caută variante de a fi împrumutați la alte echipe. Vulturar e dorit la alte echipe sub formă de împrumut dar atâta timp cât nu e rezolvată situația lui Romario Moise nu se poate vorbii de nimic concret.

Primele zile sunt dedicate reacomodării cu efortul și ședințelor de pregătire specifice perioadei, vizitelor medicale sau testărilor Covid, iar sfârșitul săptămânii vine cu un amical de gală în program.

Amical de gală cu CFR Cluj

„Vineri, 14 august, vom disputa un amical extrem de interesant, atât din perspectivă sportivă, prin utilitatea testului pe care îl vom efectua cu o echipă de Liga I, dar și prin perspectivă statistică, ținând cont că vom juca împotriva echipei CFR Cluj Napoca. Putem să numim acest amical de lux duelul campioanelor: echipa din Cluj a câștigat campionatul Ligii I, în timp ce echipa noastră a câștigat campionatul Ligii a II-a. Iar în ceea ce privește palmaresul, echipa din Cluj a egalat în acest an echipa noastră ca număr de titluri”, a prefațat directorul general utist Codru Grădinariu disputa programată la Cluj în ziua amintită (de la ora 19:00).

Cosmin Gherman, 11 august 2020 3:29