UTA s-a săturat de mocirla de pe Motorul. Conducerea clubului amenință că nu va mai juca în Arad

 

Într-o conferință de presă susținută astăzi și rezumată într-un comunicat oficial pe site-ul echipei-fanion a Aradului, directorul general al clubului UTA, Decebal Codru Grădinariu (foto) și-a exprimat indignarea față de starea terenului pe care fotbaliștii sunt nevoiți să joace, amenințând că va căuta soluții în alte localități pentru desfășurarea partidelor oficiale. 

Comunicatul Clubului UTA:

Toate bazele sportive pe care ne desfășurăm activitatea sunt închiriate de la Primărie. Având în vedere cele întâmplate în vară, la meciul cu Voluntari, și prognozele meteo de dinaintea meciului cu Timișoara, la inițiativa proprie, sprijiniți de mai mulți membri de la Suporter Club UTA și de domnul Ignat, de la Primărie, am încercat să evităm ca terenul de joc să fie înfundat.  Am dorit să nu repetăm situația de la meciul cu Voluntari. Am acoperit toată suprafața de joc cu folie, am chemat și elicopterul a doua zi pentru a usca terenul, însă ploaia nu s-a oprit. Terenul de la Sînnicolau a fost inundat și același lucru s-ar fi întâmplat și la Motorul dacă nu încercam protejarea. Lucrările efectuate la teren în săptămânile de dinaintea jocului cu Timișoara au fost o nereușită, ducând efectiv la mocirlirea terenului. Nu s-a putut juca într-adevăr așa cum Laurențiu și băieții au pregătit meciul.

Vă asigurăm că nu vom mai disputa niciun meci pe teren propriu în asemenea condiții. Dacă va fi nevoie, vom disputa unul sau două jocuri în altă localitate. Am studiat variantele Pîncota, Șiria, Salonta sau chiar Oradea. Suporterilor noștri li se va asigura transportul dus-întors gratuit.

Soluția pentru rezolvarea stării terenurilor aparține proprietarului bazelor sportive. L-am invitat astăzi, la conferința noastră de presă, și pe domnul Dugăeșescu Marin, dar a refuzat participarea.

Biletele vândute la pachetul UTA – Poli sunt valabile pentru următoarele două meciuri pe teren propriu. În funcție de decizia FRF în ceea ce privește posibila retragere a echipei ACS Berceni vom ști și programul calendaristic din perioada imediat următoare.

„Am încercat, pe cât posibil, cu eforturi din partea fanilor şi a domnului Ioan Ignat (directorul patrimoniului Primăriei Arad), să facem ceva cu gazonul de pe Motorul, dar a ajuns să se joace în mocirlă meciul cu Timişoara, nereuşind, iată, să facem din gazon unul cât de cât practicabil. L-am invitat şi pe domnul Marin Dugăeşescu (şeful bazelor sportive din Arad), la această întâlnire cu presa, dar el a refuzat. De aceea, nu mai acceptăm să evoluăm pe un asemenea teren, luând decizia de a evolua meciurile de «acasă» într-un alt oraş. Pâncota, Şiria, Salonta sau Oradea sunt variantele gândite de noi. Pe fani îi vom transporta gratuit, dus-întors, în localitatea în care vom evolua. Biletele vândute la pachet, la meciul cu Poli, rămân valabile la următoarele două jocuri” – a declarat Decebal Grădinariu pentru presă.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy