SPORTURI

UTA și ȘOIMII Lipova s-au mobilizat într-un MECI CARITABIL pentru a ajuta o familie din satul Firiteaz căreia i-a ars casa în prag de CRĂCIUN

 

UTA și Șoimii Lipova, plus o reprezentativă a jurnaliștilor s-au întâlnit aseară într-un triunghiular gazduit de sala sporturilor Victoria. Scopul  a fost unul nobil:  strângerea de fonduri pentru o familie cu 7 copii din satul Firiteaz căreia i-a ars casa cu puține zile înainte de Sărbătorile de iarnă.

„UTA s-a alăturat inițiativei TV Arad și a participat, în această seară, la un turneu caritabil alături de Șoimii Lipova și o selecționată a presei arădene. Întâlnirea a avut ca scop strângerea unui ajutor financiar pentru o familie greu încercată din localitatea arădeană Firiteaz, care și-a pierdut locuința într-un incendiu. Doi din cei șapte copii ai familiei au fost chemați pe teren și au purtat, plini de emoție și bucurie, tricoul Bătrânei Doamne. Suntem bucuroși că, împreună cu prietenii noștri participanți la turneu, am reușit să le aducem puțină alinare” – scriu administratorii paginii oficiale a UTA-ei pe facebook. 

Pe terenul „Polivalentei” s-au adunat următorii jucători cu suflet mare:

UTA: Ciprian Rus, Adrian Suslak, Rafael Iuga, Alexandru Nistor, Norbert Polgar + doi juniori de la grupa de 2009 – David Burtă și Luca Dehelean.

Șoimii Lipova: Gabriel Buta, Bogdan Burlă, David Filip, Denis Rusu, Flavius Sabău, Andrei Sulea și Kevin Trabalka + o selecționată de jurnaliști din presa arădeană.


Cosmin Gherman, 22 decembrie 2018 10:40