Acasă SPORT UTA – Şoimii Lipova: 2 – 0 în ultimul amical. „Am făcut...

UTA – Şoimii Lipova: 2 – 0 în ultimul amical. „Am făcut un joc reuşit și, în proporţie de 70-80 la sută, am avut echipa de start pentru campionat”

0

 

UTA – Şoimii Lipova 2 – 0 (2 – 0 )

UTA a disputat sâmbătă ultimul meci amical înainte de reluarea campionatului în liga secundă, parteneră de întrecere a fost conjudeţeana Şoimii Lipova.
Ionuţ Popa a început meciul în următoarea formulă: Bodea – Costin, El Hasni, Şeroni, Copaci – Melinte, Neagu – Stahl, Miculescu, Kanda – Basrak (în probe).
Flavius Sabău a răspuns în formula: Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Burlă – Istrate, M. Popa, Lazea, Rusu – Trabalka, Sulea.
Cipri Rus a urmărit meciul din tribune alături de Manea asta pentru că antrenorii au dorit să vadă la lucru în prima repriză atacantul sârb, iar după pauză mizează pe atacantul argentinian.
UTA a deschis repede scorul pe stadionul Motorul în minutul 10, după o lovitură de colţ executată de Kanda, mingea a ajuns la El Hasni, talonat, a găsit culoar să reia în poarta lui Filip, 1 – 0
După gol, Şoimii Lipova a dominat teritorial dar ocazia mare a aparţinut tot elevilor lui Ionuţ Popa, la jumătatea primei reprize şutul lui David Miculescu de la 20 de metri a lovit bara. În minutul 42, Miculescu a centrat de pe stânga, Melinte a reluat cu capul din dreptul lui Filip, 2 – 0.
După pauză la UTA au intrat Coulibaly şi Cano. La Lipova au intrat, Jianu şi Filimon, iar din minutul 55 intră Banyoi, acesta a şi avut un şut reţinut de Bodea. La Lipova a intrat şi Gherasim apoi Marton. În minutul 63, Vasiu a tras pe jos de la 30 de metri, Bodea a reţinut mingea. Cu 20 de minute îninte de final la UTA au intrat Zamfir, Ivan, Iuga, Hrezdac, Matei, Popa La Lipova Stoian,Bercu, Nagy. În minutul 85, Jianu a repins şutul lui Matei, ultima ocazie a aparţinut oaspeţilor, Zamfir s-a opus la şutul lui Stoian.

„Am făcut un joc reuşit și, în proporţie de 70-80 la sută am avut echipa de start pentru campionat. Am întâlnit un adversar foarte bun, pe măsură. L-am menajat pe Cipri Rus, am dorit să îi vedem pe cei doi atacanţi veniţi în probe. Rămâne să vedem ce decizie vom lua în privinţa lor. Am avut câteva ocazii clare, e îmbucurător că nu am luat gol, e clar că mai avem de muncit la posesie și progresie”, a punctat Cristi Păcurar, antrenor secund UTA.

Foto: www.uta-arad.ro

Exit mobile version