marți, noiembrie 29, 2022

UTA sparge gheața ghinioanelor în primul meci cu BADEA la timonă și o învinge pe SEPSI după un meci spectaculos

În clasamentul din Liga 1, UTA se află pe locul 8, cu un total de 31 de puncte

 

„S-a jucat un fotbal spectaculos în etapa cu numărul 24 din Liga 1, la partida dintre UTA și Sepsi Sfântu Gheorghe” – e ceea ce a titrat inclusiv presa nu foarte prietenoasă cu Aradul. Cu Ionuț Badea la primul joc în calitate de conducător, UTA a câștigat cu scorul de 1-0.

Momentele importante ale meciului

UTA putea deschide scorul încă din minutul 2: Miculescu a avansat în banda dreaptă și a finalizat cu un șut periculos care i-a pus probleme lui Niczuly.
Shliakov a centrat foarte bine pentru Miculescu, în minutul 11, însă Mitrea a reușit să îndepărteze pericolul din interiorul careului.
Ubbink a expediat o pasă foarte bunăb în careu în minutul 13, pentru Laukzemis, care a șutat decent, dar Niczuly reușit să respingă.
Gonzales a centrat foarte bine în minutul 29, dar Ștefănescu nu a reușit să ajungă la finalizare.
Pe finalul primei reprize, Ștefănescu i-a pasat în fața porții lui Luckassen, dar acesta nu a reușit să marcheze.

În repriza a doua, UTA a astaltat poarta covăsnenilor.
Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 77, când Roger a pătruns în interiorul careului, a șutat puternic,  balonul a lovit transversala iar Miculescu a reluat cu capul balonul respins și a marcat.
Tot Roger putea înscrie câteva minute mai târziu, când a spulberat defensiva lui Sepsi și a trimis cu piciorul stâng din fața lui Niczuly. Portarul covăsnenilor a avut o intervenție remarcabilă.

REZUMAT VIDEO – TELEKOM SPORT

AU EVOLUAT

UTA Arad: Fl. Iacob – Baravykas, Erico DA Silva, Benga, Şliakov – Batha – Miculescu (Patlagica ’86), Roger, Ubbink, Dangubic  (Medjimorec ’90+1)- Laukzemis (Otele ’64). Antrenor: Ionuţ Badea

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, B. Mitrea, R. Ispas – Aşkovski (Golofca ’58), Eder, Aganovic (Fofana ’75)- Achahbar (Păun ’58), Luckassen (Tudorie ’75), M. Ştefănescu (Damaşcan ’88). Antrenor: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Batha ’34, Ubbink ’60, Iacob ’90+3

După această partidă, UTA se află pe locul 8 în Clasamentul Ligii I, cu un total de 31 de puncte.

Foto-cover: https://www.facebook.com/uta1945arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news