UTA vrea prima victorie acasă

 

UTA are două runde de campionat relativ ușoare, sâmbătă primind vizita celor de la CS Balotești, o echipă modestă, mai ales în deplasare. „Am făcut un joc modest la Sibiu, acum avem prima ocazie să ne reabilităm deși ne așteaptă un joc de luptă. Avem probleme de lot Prună v-a lipsii până în iarnă, Polgar (ciupitură de menisc) și Stahl accidentați la antrenamente. Suntem puțini numeric, dar uniți în ciuda a ceea ce se poate crede”, spune antrenorul Adrian Mihalcea. Acesta își dorește să le reinsufle jucătorilor încrederea și determinarea avute în meciuri cu excepția celui de la Sibiu. UTA joacă, domină, dar nu înscrie.

UTA caută doi atacanți de careu

Din păcate UTA se va baza doar pe Curtuiuș, atacant pur sânge, dar gruparea arădeană caută doi atacanți de careu care să înscrie meci de meci. „Avem șansa de a face un rezultat bun și de a reintra în lupta pentru promovare. Yzet nu s-a adaptat, Grigorie a recidivat și e posibil să fie o accidentare mai gravă”. Astăzi (vineri), e posibil să vină unul sau doi jucători, dar echipa pentru jocul de sâmbătă e deja conturată.

În cariera sa de jucător Adrian Mihalcea a înscris în jur de 200 de goluri în meciurile oficiale. Mihalcea vrea goluri și victorii chiar dacă sacrifică în acest moment fotbalul spectaculos. Cu acest prilej a fost prezentat și albaiuleanul Paul Păcurar, cea mai recentă achiziție.

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy