sâmbătă, mai 28, 2022

Vali „CHIC” Cioban – noua colecție TIMELESS, la MQ VIENNA FASHION.17 [FOTO]

 

 

În perioada 11-17 septembrie 2017 peste de 70 de designeri vestimentari și-au prezentat colecțiile în timpul săptămânii MQ VIENNA FASHION.17.

Astăzi, 17 septembrie, de la ora 15.00,  în ultima zi a evenimentului,  Vali Cioban va prezenta noua colecție Timeless. Spectacolul va fi un fragment din colecție, unul „Atemporal”. „Este o călătorie în timp, o transpunere a femeii puternice de astăzi în stabilirea fiecărui deceniu începând cu anii ‘ 20 până în viitor”. Vali Cioban nu este la prima participare la acest eveniment si a reușit să-și câștige locul și publicul prin creații inedite, spectacole originale și povești croite deopotrivă pentru suflet și corp… O colecție extrem de nostalgică  și de feminină, mai caldă decât ar permite timpul în trecerea sa. Este o colecție nu despre drama prin care trece femeia atunci când îmbătrânește ci despre frumusețea unei deveniri și definiri, despre atitudinea maturității.

Cu o zi înaintea spectacolului, pe pagina CHIC by Vali Cioban aceasta a postat următorul mesaj pentru cei de acasă și un video de prezentare:

„A mai rămas 1 de zi până la spectacolul nostru pentru săptămâna modei  MQ Vienna. 1. Atât de entuziasmant! Pentru a stabili starea de spirit pentru mâine, vă vom prezenta: Atemporal.

„Atemporal” este o călătorie în timp, o transpunere a femeii puternice de astăzi în stabilirea fiecărui deceniu începând cu anii ‘ 20 până în viitor.

Video: Mircea Moisescu, MixStudio

Music: Dan Simion

Bianca Tirsin, Bianca Tirsin Make-up

Accesorii: Alexandra Gidinceanu, DESIGN AG

Models: Alexandru Cioban, Val Ilisie, Arman Iulia, Damian Ali, Vanessa Loreen, Oana Dragu, Bianca Tirsin”

MQ VIENNA FASHION WEEK.17 este un eveniment dedicat atât designerilor cât și publicului care va putea admira noile colecții dar și proba sau cumpăra cele mai recente colecții gata pentru  purtat, precum și colecții de ordine. Se oferă, de asemenea, un program variat cu expoziții, zone comerciale, evenimente secundare și evenimente foto.

FOTO: Chic by Vali Cioban @ facebook

Ultimele Știri

Related news