marți, octombrie 4, 2022

Vânătoarea de comori electorale și buzele umflate ale lingăilor

Mare tămbălău în online pe tema statuii lui Iosif Petschovschi

După anunțul că statuia a fost găsită, au scos capul din nisip mulți struți, oripilați de faptul că, din 2014, n-a rezolvat Bibi problema și acum s-a trezit, cât să-și mai spele imaginea.

N-ar fi nicio problemă cu asta, dacă struții ar fi găsit prilej să se zbată s-o scoată din uitare în toți anii ăștia și ar fi făcut ceva în acest sens. Evident,  probabil toți au aflat acum, odată cu Bibi, dar el a fost mai pe fază de data asta. Era cel mai prost din curtea școlii la capitolul politică dacă n-o făcea.

Parcă asistăm la un joc de „vânătoarea de comori” și masculii alfa îl iau la bătaie pe cel care le găsește primul.

La urma urmei, subiectul „vechii și autenticei statui a lui Iosif Petschovschi” a plecat de la un jurnalist,

UTIST vechi, în speță Petre Don, care, fără nicio umbră de aluzie politică, a propus mai multor jurnaliști găsirea vechii statui (postarea e datată 28 august, 2022).

Au găsit-o, până la urmă, suporterii UTA-ei (cumva, prin deducție, era destul de ușor de intuit cam pe unde e – dar probabil a fost un „pont din interior”), nu mai departe decât la Mehelean, directorul RECONS, în curte – iar lacheul lui Falcă nu-mi spuneți că nu știa de ea, pentru că în acest caz ar merita dat afară urgent din funcție… alaltăieri – iar dacă știa, e și mai grav!

Articol asociat:

A fost găsită statuia pierdută a lui Iosif Petschovschi!

Ultimele Știri

Related news