POLITICE

Vicecandidatul Bîlcea și-a autosponsorizat o poezie din care numai cine-l iubește cu adevărat înțelege că-i vorba despre „plângea un prințișor pe iMac, dorindu-și altceva decât i se întâmplă”…

 

Sergiu Bîlcea a postat ieri o poză la iMac să i se vadă mărul mușcat și și-a tras un status de final de mandat de vicepreședinte de Consiliu Județean a cărui interpretare provoacă o CONFUZIE MAXIMĂ în mintea alegătorului „necopt”:

#CurajulSchimbării

„M-am întors la firma mea, după încheierea mandatului de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. N-am depins niciodată de veniturile şi avantajele funcţiei publice, nu am fost şi nu voi fi un simplu birocrat sau politician de carieră. Obiectivul este să producem schimbări reale, să aducem eficienţă în administraţie şi politică. Altfel, politica nu are rost mă întorc la activitatea privată, care îmi aduce suficiente satisfacţii. Aici e locul ideal pentru a porni noi proiecte şi de a deschide noi perspective. Munca cu oamenii, economia liberă, ideile bune şi investiţiile mişcă societatea în direcţia corectă.”


Și-a și autosponsorizat postarea adunând, astfel, aproape 1000 de like-uri într-o zi (atenție: nu-i suficent pentru a intra în Parlament de pe poziția a 2-a).

Și noi i-am fi dat like dacă își limita textul la propoziția „politica nu are rost mă întorc la activitatea privată” și-i punea și semnele de punctuație cum trebuie… dar așa… ce-i cu huțunarea asta liricoidă între scaunele de vicepreș` de CJA – viceom de afaceri („activitate privată” despre care nu ne spune nimic… nici măcar ce-l doare cel mai tare: faptul că a pierdut cel mai valoros contract pe care-l avea la Timișoara; că are să-i dea 500.000 de euro austriacului împreună cu care deține afacerea cu tramvaie și autobuze) – demnitatea virtuală (tot mai departe de realitate) de viceprimar – visul de vicedeputat al Geaninei Pistru (o utopie deja dărâmată) și calitatea de vicepreș de picioare al lui Falcă?!
Un status din care numai cine-l iubește cu adevărat înțelege că-i vorba despre „plângea un prințișor pe iMac, dorindu-și altceva decât i se întâmplă”… ce să-ți povestesc ce melodramă… cât bovarism!…

Articol asociat:

Domnul Bovary

 

Radu Pandelea, 29 octombrie 2020 8:58