sâmbătă, mai 28, 2022

Victoria Zăbrani – Progresul Pecica: un derby fără goluri

 

Victoria Zăbrani – Progresul Pecica 0 – 0
Două echipe cu pretenții la un loc în partea de sus a clasamentului ligii a patra s-au întâlnit sâmbătă la Zăbrani. Din păcate puțini spectatori, în majoritate oameni de fotbal au luat loc în tribunele frumoasei baze sportive. A rezultat un joc frumos cu momente de dominare alterativ.
Mai întâi lovitura liberă executată de Dochița îl încearcă pe portarul oaspete Rusu în minutul 13. Oaspeții au răspuns prin șuturile lui Valentin Fritea respinse de experimentatul Irimia, aceasta avea să fie și ultima ocazie a primei reprize. Partea secundă a debutat tot cu o ocazie la poarta lui Florin Rusu, care respinge șutul lui Dochița. După o oră de joc, Popa Radu scapă singur în careul gazdelor, intră în unghi așteptând să fie fauștat dar faza se stinge. Parcă pecicanii se mulțumeau și cu o remiză albă, Dochița a mai avut o ocazie șutul său a fost repins de Rusu la un adversar care a reluat peste poartă. Totuși, în minutul 90, Irimia respinge in bara laterală șutul lui Valentin Fritea pentru ca pe contră Băd să nu poată relua din apropiere mingea în plasă. Gazdele și au dorit mult un suces pentru a spăla o umilință mai veche, dar și pentru a dedica victria antrenorului care cu o zi înainte își serba ziua de naștere.

Victoria: Cristi Irimia – Topai, Lung, Varga, Francescu – Strango, Crișan, Simion, Gherghel – Dochița, Băd Flavius. Au mai evoluat: Olariu, Corlățeanu.
Antrenor: A . Abrudan
Progresul: Florin Rusu – Petrache,  Șiclovan,Wild, Dolga – V. Fritea, Marinescu, Arsene, Măgulean Petru – R. Fritea, Vlad.
Au mai evoluat: Coșa, Popa Radu
Antrenor: M. Grozav
Arbitru: A. Bolcaș.
Asistenți: R. Naghi, L. Berariu
Observatori AJF: M. Alexa, I. Hamza.

Ultimele Știri

Related news