INVESTIGATII

[VIDEO EXCLUSIV] FLAGRANTUL LUI IOȚCU – o rușine a DNA Timișoara și o dovadă că oricine, în țara asta, e ARESTABIL „când vor mușchii (procurori)lor”

 

S-o spunem din start: Nicolae Ioțcu nu a fost un demnitar „cum trebuie”. Cu o educație la nivel personal precară și studii incerte, cu un caracter… așișderea, înconjurat de oameni dubioși, incompetenți și corupți, ajuns senator în 2004 în urma unei conjuncturi politice care l-a ales… aproape aleatoriu din grămada de nulități care „făceau antecameră” la potentații clipei, a fost practic „cocoțat” în 2008 de partid în fotoliul de pe care l-a spulberat DNA în vara lui 2015… pentru ca să aibă partidul respectiv de unde suge. Și a supt… de mai are în stomac și în conturi și acum. Cu precădere cei care l-au trădat și l-au executat, ca pe ultima cârpă, au supt… nu atâta de la Ioțcu, cât din banii publici pe care-i gestiona Ioțcu.

Însă nici ceea ce a făcut DNA nu e profesionalism, nu e etic și, nota bene, NU E PE LEGE!

Nicolae Ioțcu a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție în timp ce primea 10.000 de euro mită de la un om de afaceri, flagrantul fiind organizat în fața locuinței preşedintelui Consiliului Judeţean din comuna Vladimirescu.
Nicolae Ioţcu a fost reţinut în data de 24 iulie, 2015, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Timişoara. Președintele CJ Arad a fost prins când primea o sumă importantă de bani într-o operațiune realizată cu sprijinul SRI Arad și DGA – „urlam” cu toții la data respectivă… scriam peste tot unde se putea scrie și jubilam de bucuria creșterii traficului.

La data și ora respectivă nimeni nu s-a prins (și dacă s-ar fi prins, n-ar fi avut curajul să scrie) că „Flagrantul cu banii aruncați în tufa de trandafiri” (un „bluf” total nerealist, dar manipulat cu succes) a fost urmare a unei operațiuni regizată oribil, coruptă de la prima intenție și până la ultima ștampilă oficială – practic, o operațiune penală, care a condus la infracțiune, inventând-o de unde nu era cazul, cu concursul unor infractori notorii. Pe scurt – până la detalierea în amănunt, pe care o lăsăm pentru altă dată (dat fiind numărul imens de informații pe care le conține acest dosar, cu materiale video și audio cu tot) – vorbim despre infractorul Cristian Drăgan – încă netrimis în judecată în Dosarele nr, 57/P/2015 și nr. 45/P/2016 pentru luare de mită (anterioare înscenării regizate lui Ioțcu), din „simplul” și uriașul motiv că… nu ar mai fi credibil în fața instanțelor judecătorești ca și „denunțător de bună credință” – care, ca să scape, și-a „turnat” șeful după cum urmează: i-a aruncat în brațe un plic conținând PROPRIA SA MITĂ, exact în secunda în care au năvălit peste el procurorii.

Înregistrările video pe care le vizionați în acest material nu sunt „opera” apărătorilor lui Ioțcu,

nici montajele noastre subiective și nici „film artistic” nu sunt – ele sunt probele din dosar (probabil cele mai puternice!) pe care și-au bazat anchetatorii DNA cazul, de au impresionat instanțele să-l aresteze, într-o primă fază, apoi să-i dea 4 ani de pușcărie inculpatului.
Și pe noi ne-au impresionat – dar în sens negativ.

De ce n-au dat domnii de la DNA – Serviciul Teritorial Timișoara – aceste înregistrări presei până acum?

De ce nu s-au lăudat cu această operațiune, filmată integral la calitate maximă, de operatorii desemnați oficial pentru aceasta?
Răspunsul nostru este: pentru că acest demers e o rușine. Suntem curioși cum le vor comenta specialiștii (mai ales cei internaționali) după ce le vor fi vizionat.

Avem, așadar în continuare, spre atentă vizionare, întregistrările video cu care debutează DOSARUL Nr. 6310 / 30 / 2015 – a cărui copie o deținem integral -, urmând ca de restul detaliilor sale să ne ocupăm în ceea ce urmează.

 

Partea I a înregistrărilor o aveți în deschiderea articolului, partea a II-a e aici

 

Articole asociate:

DENUNȚUL LUI IUDA. Cum arată el, care e locul lui în lumea justiției, în istoria relațiilor interumane și a olimpiadelor școlare [FACSIMIL și TEXT]

[ACTUALIZARE 5] Apărătorii lui Ioțcu se arată „sincer surprinși” de condamnarea fostului președinte al CJA la închisoare. Avocat Radu Moț: „Vom apela sentința pronunțată”

Lucian Valeriu, 29 aprilie 2017 3:46

iotcu-retinere-12iotcu-retinere-11iotcu-retinere-10iotcu-retinere-9iotcu-retinere-8iotcu-retinere-7iotcu-retinere-6iotcu-retinere-5iotcu-retinere-4iotcu-retinere-3iotcu-retinere-2iotcu-retinere-1